• Kikker en het Avontuur komt naar de Speeldoos.

    Boy Hazes

Familiemusical Kikker in Theater de Speeldoos

BAARN Beleef de avontuurlijke wereld van Kikker en zijn vriendjes in het theater, met deze compleet nieuwe familiemusical van Theater Terra. Kikker en het Avontuur is op donderdag 24 oktober te zien in Theater de Speeldoos. Gebaseerd op Kikker van Max Velthuijs, Uitgeverij Leopold, Amsterdam.

Kikker gaat samen met Rat op een avontuurlijke reis. Dan begint het te regenen en moeten ze snel terug. Thuis blijkt een veel groter avontuur te wachten, want de huizen van Varkentje, Eend en Kikker zijn overstroomd. Omdat Kikker het beste kan zwemmen, gaat hij moedig hulp halen. Kom je naar het theater om samen met Kikker dit grote avontuur te beleven? Na de voorstelling mag iedereen met Kikker op de foto in het theatercafé van Theater de Speeldoos.

Theater Terra maakt al meer 40 jaar familievoorstellingen en musicals die te zien zijn in heel Nederland en Vlaanderen. Daarnaast spelen voorstellingen van Theater Terra over de hele wereld. Bekende voorstellingen van Theater Terra zijn Kikker, Raad eens hoeveel ik van je hou, Welterusten Kleine Beer, De Kleine Zeemeermin en Aladdin.

KAARTEN Kikker en het Avontuur (4+) is op donderdag 24 oktober om 14.30 u te zien in Theater de Speeldoos Baarn. Kaarten zijn verkrijgbaar via speeldoosbaarn.nl voor € 16,50 per kaart. De kaartprijs aan de theaterkassa is € 17,50. De kaartprijs is inclusief limonade voor de kinderen. Via de website is het mogelijk zelf uw plaatsen te kiezen. Na uw online betaling ontvangt u de tickets per e-mail.

De theaterkassa is geopend op maandag, woensdag, donderdag van 10.00 tot 12.00 uur en een half uur voor aanvang van de voorstelling. Op dinsdag en vrijdag is de theaterkassa gesloten.