• Het bekende verhaal van Scrooge komt tot leven in Theater de Speeldoos.

    LeonardRieksenFotografie

A Christmas Carol door Theaterhuis

BAARN Op 19 december wordt Theater de Speeldoos ondergedompeld in kerstachtige sferen en magie. De voorstelling 'Scrooge: A Christmas Carol' staat er dan op de planken. Wanneer de gierige Scrooge door drie geesten wordt meegenomen op een tocht die hem de ogen doet openen, komt hij erachter wat de ware betekenis van Kerst is. Deze heerlijke en ontroerende voorstelling zal je verrijken met hartverwarmende magie. Charles Dickens schreef dit verhaal als cadeau voor de hele familie. Op 19 december 2019 is het exact 176 jaar geleden dat het boek uitkwam in een oplage van 6000 exemplaren.

Theaterhuis Marc van Driel heeft een eigen bewerking geschreven van deze klassieker en er een eigentijds sausje overheen gegoten. Ruim 40 jongeren en volwassenen brengen het prachtige verhaal tot leven. Zangcoaches Gaby Kaihatu en Tamar Floor werkten aan de zang, danscoaches Petra Smale en Amel Tanis aan de dans en Marc van Driel is verantwoordelijk voor de bewerking, de regie en de artistieke leiding. Sacha Hoedemaker (onder andere bekend van Boom Chicago in Amsterdam) verzorgt tijdens de voorstelling live-muziek.

Kaarten voor deze unieke ervaring zijn te reserveren via www.speeldoosbaarn.nl of telefonisch via 035-5418050. Reserveren wordt aangeraden! Kaarten kosten 5.50 euro tot 18 jaar en 10.50 voor volwassenen. De kassa is op de avond zelf geopend vanaf 19.00 uur. De voorstelling begint om 19.30 uur en is geschikt voor de hele familie.