• Het jubileumfeest had het thema 'circus'.

    Hummelhonk

Peuterspeelzaal Hummelhonk bestaat 40 jaar

BAARN Peuterspeelzaal Hummelhonk bestaat veertig jaar. Wat ooit begonnen is in een voorkamertje aan de Dovenetelhof is uitgegroeid tot een professionele peuterspeelzaal waar intussen al duizenden peutervoetjes over de drempel zijn gestapt. De pedagogisch medewerkers begeleiden met veel enthousiasme de peuters op weg naar de 'grote' school. Tegenwoordig zit de peuterspeelzaal in een gebouw met maar liefst twee basisscholen en een kinderdagverblijf. Dat is weleens anders geweest in de afgelopen veertig jaar. Zo verhuisde de peuterspeelzaal tien keer in deze periode. In de nieuwe Brede School 'Noorderbreedte' hebben zij nu een prachtige plek waar ze nog heel lang van hopen te genieten.

Ter ere van deze gelegenheid vierde de peuterspeelzaal op maandagochtend 10 september in Speeltuinvereniging Baarn, Jan Steenlaan 2, tijdens het startfeest van het nieuwe schooljaar dit heugelijke feit. De speeltuin was mooi versierd en de juffen, verkleed als clowns, hadden nog wat extra spellen in het teken van het lopende thema 'Circus' klaargezet die de peuters onder begeleiding van hun ouder(s), opa, oma of oppas uit konden proberen. Daarnaast was er een springkussen bij een heuse circusdirecteur, kon iedere peuter zijn eigen bolhoed versieren, was er een ballonnenvouwer die de mooiste creaties maakte en als afsluiting kwam de ijscokar van Petershof nog als verrassing langs. Ook de ouders waren druk geweest en hadden overheerlijke hapjes gemaakt of dit feest op een andere manier gesponsord. Al met al een geslaagde ochtend waar iedereen met veel plezier op terug kan kijken.

Peuterspeelzaal Hummelhonk is onderdeel van Versa Welzijn.  De peuterspeelzaal is bereikbaar op telefoonnummer 035-5426200 en bevindt zich in de Brede School Noorderbreedte, De Oude Werf 7b in Baarn.