• De Open Coffee staat woensdag in het teken van de Baarnse Beursvloer.

    Christine Schut

Open Coffee in teken Beursvloer

BAARN De Open Coffee staat woensdag 9 januari in het teken van de Baarnse Beursvloer. De Baarnse Beursvloer is als netwerkbijeenkomst ook heel geschikt voor zelfstandige professionals, die lokaal verantwoord en maatschappelijk betrokken bezig willen zijn. Met hun kennis, middelen, netwerken, tijd en faciliteiten kunnen ook kleine ondernemers uitstekend handelen op de Beursvloer en contacten leggen met maatschappelijke organisaties.

Namens de organisatie van de Baarnse Beursvloer geeft Hans Klijn een voorproefje hoe de beursvloer in zijn werk gaat en hoe leuk het is om te matchen. Op de Baarnse Beursvloer ruilen ondernemers, bedrijven, maatschappelijke- en vrijwilligersorganisaties in een ongedwongen sfeer diensten en goederen uit. En dat met een gesloten portemonnee! De Baarnse Beursvloer wordt op vrijdag 9 februari gehouden in theater de Speeldoos. De Beursvloer opent om 15.30 en eindigt om 17.00 uur. Na afloop is er een netwerkborrel voor de deelnemers tot 18.00 uur.

De Open Coffee is woensdag 9 januari in het Baarns Ondernemers Huys, Eemnesserweg 55b in Baarn van 9.00 - 10.00 uur. Deelname is gratis, voor koffie/thee wordt een vrije bijdrage van €2 gevraagd.

Elke tweede en vierde woensdag van de maand is er Open Coffee in het Baarns Ondernemers Huys op de Eemnesserweg 55b. Dan serveert een (lokale) ondernemer 'iets bij de koffie'. Wie wil krijgt de gelegenheid om een presentatie of workshop te geven vanuit zijn/haar vakgebied of ervaringen opgedaan in het ondernemerschap. Zo delen lokale ondernemers/professionals kennis en versterken ze elkaars ondernemerschap. Binnenlopen en meedoen is gratis. Meer informatie bij Steven Seijmonsbergen steven@seytec.nl of Inge Pastoor, mail@ingepast.nl.