• Directeuren Christine Stiphout en Frans Meerveld kregen de sleutels van de nieuwe Ouderenbus overhandigd door bewoners van het Thomashuis.

    Roeland de Bruyn

Nieuwe Ouderenbus Welzijn Baarn

BAARN Welzijn Baarn heeft een nieuwe Ouderenbus aangeschaft. Onder een groot applaus van directie en vrijwilligers hebben bewoners van het Thomashuis vrijdagmiddag de sleutels aan de directeuren Christine Stiphout en Frans Meerveld overhandigd. De overhandiging vond plaats bij de entree van dienstverleningscentrum De Leuning.

Chauffeur Henk Kroon en bijrijder Geert Heegen reden de bus naar de Oranjestraat. De bewoners van het Thomas Huis mochten het eerste ritje mee, omdat zij frequent van de bus gebruikmaken, namelijk naar en van de dagbesteding. Zij hadden er zichtbaar van genoten.

Vorig jaar heeft de Ouderenbus vele duizenden ritten verzorgd voor iedereen die hulp nodig heeft bij hun mobiliteit binnen Baarn. De receptiemedewerkers bij De Leuning handelen de aanvragen af en doen de planning. Vrijwilligers fungeren als chauffeur en bijrijder, nodig om helpende handjes te kunnen verrichten. Welzijn Baarn heeft de aanschaf uit eigen middelen en met sponsorgeld betaald.