• Eric Vaarzon Morel.

Muzikale ode aan de Spaanse gitaar

BAARN Eric Vaarzon Morel gaat voor de ogen en oren van zijn publiek de uitdaging aan om op vijf gitaren tegelijk te gaan spelen… waaronder de Picasso-gitaar, die hij bouwde tijdens het televisieprogramma De Nieuwe Stradivarius bij AVRO/TROS vorig jaar.

Eric vertelt anekdotes over deze bijzondere gitaren. Aan alle vijf gitaren kleeft een mooi verhaal. Zoals over de befaamde Gerundino, zijn oude Stradivarius en eerste liefde, die ooit bespeeld werd door Paco Peña. In november 2016 trad Eric met groot succes op in het Apollo Theatre Harlem New York met het Ballet Hispanico. Hij speelde er zijn eigen composities, wat hem een vermelding in The New York Times opleverde.

Op donderdag 29 november brengt Eric Vaarzon Morel zijn Ode aan de Spaanse Gitaar in Theater de Speeldoos Baarn. Dit theaterconcert met wereldmuziek begint om 20.30 uur in de Kleine Zaal van het theater. De kaartprijs is exclusief consumpties. Consumpties mogen mee de Kleine Zaal in.

Ode aan de Spaanse Gitaar is op donderdag 29 november om 20.30 uur te zien in de Kleine Zaal van Theater de Speeldoos Baarn. Kaarten zijn verkrijgbaar via speeldoosbaarn.nl voor € 16,00 per kaart. De kaartprijs aan de theaterkassa is € 16,50. De kaartprijs is exclusief consumptie. Na uw online betaling ontvangt u de tickets per e-mail. De theaterkassa is geopend op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en een half uur voor aanvang van de voorstelling. Op dinsdag is de theaterkassa gesloten.