Het Groot Nicolaaskoor zoekt tenoren

17-09-2019, 16:41 | Lezersnieuws | André

Het GNK tijdens het cultureel festival.

Misschien hebt u  zaterdagmiddag naar dat koor geluisterd. Er werd weer prachtige muziek gemaakt. Uit het repertoire van het vorige concert werd een stukje gezongen uit “Die Sieben Letzten Worte” van J. Haydn.

Alle andere stukjes (van Bach) stonden nog maar in de grondverf want die worden nu ingestudeerd voor het concert op 8 december aanstaande. Een bijzonder concert zal dat worden omdat de dirigent, Paul Mirck, dan voor de 50e keer het Groot Nicolaaskoor zal dirigeren. Het koor is nu op volle sterkte aan het repeteren. Alleen bij de tenoren is er op dit moment nog een plekje vrij. Andere stemmen kunnen in januari weer volop gaan meedoen.

Als je het leuk vindt om ook te zingen in een enthousiast en gezellig klassiek koor, dan ben je bij het Groot Nicolaaskoor aan het goede adres. Je bent altijd van harte welkom om vrijblijvend een of meerdere repetities op dinsdagavond bij te wonen. Van 20.00-22.00 uur in de kerk van de doopsgezinde gemeente. (Tegenover Albert Heijn). Proef de sfeer van ons koor, maak kennis met enkele leden en met onze dirigent, zo kom je er vanzelf achter of het je bevalt.

Muzikale kennis en noten kunnen lezen is een pré, maar niet beslist noodzakelijk.

Voor meer info: www.grootnicolaaskoor.nl