• De uitreikingen vinden plaats tijdens een programma in Theater de Speeldoos.

    Christine Schut

Genomineerden Cultuurprijs en Vrijwilligersprijs bekend

BAARN Het werk van de jury zit erop: de drie kandidaten voor de Cultuurprijs 2020 en Vrijwilligersprijs 2020 zijn genomineerd. Nu is het aan de inwoners van Baarn. Zij bepalen de winnaars. Dat kan door te stemmen op de website van de gemeente.

Met de Vrijwilligersprijs en Cultuurprijs spreekt de gemeente Baarn haar waardering uit voor organisaties of personen die een bijzondere bijdrage aan de Baarnse samenleving geven. Voor zowel de Cultuurprijs 2020 als de Vrijwilligersprijs 2020 heeft een jury 3 kandidaten genomineerd. Inwoners van Baarn bepalen de winnaar door te stemmen. Dat kan tot 30 december 24.00 uur. De winnaars worden tijdens de nieuwjaarsreceptie op 7 januari 2020 in Theater De Speeldoos bekend gemaakt. Burgemeester Mark Röell reikt de prijzen uit.

Cultuurprijs

De drie genomineerden voor de Cultuurprijs zijn (in alfabetische volgorde):

* Atelier Langs Jan

* Kevin van den Berg

* Theater De Speeldoos

Inwoners kunnen stemmen voor de Cultuurprijs via www.baarn.nl/cultuurprijs. Hier is ook meer informatie te vinden over de finalisten.

Vrijwilligersprijs

Voor de Vrijwilligersprijs zijn genomineerd (in alfabetische volgorde):

* RTV Baarn

* Seniorenbus Baarn

* Volksuniversteit Baarn

Stemmen voor de Vrijwilligersprijs kan via www.baarn.nl/vrijwilligersprijs. Ook is op deze website meer informatie te vinden over de finalisten.