• Tom van der Poel, Wijnand Haak en Edwin Majoor (vlnr).

    Theater de Speeldoos

Majoor Makelaars nieuwe sponsor Theater de Speeldoos

BAARN Dinsdag 11 juni werd het officieel bekrachtigd. Edwin Majoor en Wijnand Haak van Majoor Makelaars uit Baarn en theaterdirecteur Tom van der Poel zetten alle drie hun handtekening onder het officiële sponsorcontract. Majoor Makelaars is de nieuwe sponsor van de entreetickets van het Baarnse theater. Het logo van deze makelaar prijkt sinds mei j.l. op alle toegangskaartjes van Theater de Speeldoos; zowel op de theater- en filmkaartjes die aan de kassa gekocht worden als op de online e-tickets.  

Theaterdirecteur Tom van der Poel: ,,Via onze Sales & Events Manager Stéphanie Baars kwam ik met Edwin Majoor in contact. De deal was snel rond. Ik ben blij dat Majoor Makelaars zich voor een heel theaterseizoen aan ons verbonden heeft. De eerste 10.000 kaartjes voor het nieuwe seizoen met het logo van Majoor Makelaars erop zijn inmiddels al verkocht. Een mooi begin van een mooie samenwerking, waar ik heel blij mee ben."

,,Een samenwerking met Theater de Speeldoos is voor ons een unieke kans! Het theater heeft een gevarieerd aanbod aan voorstellingen en heeft Baarn lokaal veel te bieden. Uiteraard leveren wij, Majoor Makelaars, hier graag met ons kantoor gevestigd op de Brink in Baarn een bijdrage aan. Wij zijn blij dat wij als nieuwkomer onze naam aan een gevestigde bekende naam uit Baarn kunnen verbinden!", aldus Wijnand Haak van Majoor Makelaars.

Met ingang van het nieuwe theaterseizoen wordt de QR-code op de entreetickets van de bezoekers bij binnenkomst gescand. Hiervoor werkt het theater met nieuwe mobielvriendelijke e-tickets. Tickets die online zijn aangeschaft kunnen nu nog makkelijker en sneller gescand worden op de mobiele telefoon van de bezoeker. Uitprinten van e-tickets is dus niet nodig - dat was voorheen ook al zo - maar mag uiteraard wel. Ook de kaarten die aan onze theaterkassa uitgeprint zijn, worden vanaf september gescand. Van der Poel: ,,Een van de redenen waarom wij besloten hebben om tot scannen over te gaan is de veiligheid van onze bezoekers. Mocht er onverhoopt ooit iets gebeuren dan weten we wie er die avond te gast zijn in ons theater."