• Leef3.nu organiseert kerstdiners bij Van der Valk Amersfoort en Leusden.

    Rob van der Voort

Baarnaars welkom bij Leef3.nu kerstdiners bij Van der Valk

BAARN De kerst staat weer voor de deur. Voor veel mensen betekent dat gezelligheid, familiebezoekjes en lekker eten. Leef3.nu, onderdeel van Beweging 3.0, organiseert kerstdiners bij Van der Valk Amersfoort en Leusden tussen 16 en 24 december. Er is in totaal plek voor meer dan 1000 mensen.

<albin.meijer><m.v.lagen><dennis.vandoesburg>

Leef3.nu richt zich met haar dienstverlenging vooral op thuiswonende ouderen en mantelzorgers. Het Leef3.nu kerstdiner bij Van der Valk is inmiddels een traditie, die jaarlijks door honderden mensen wordt gewaardeerd. Jan Jans, manager van Leef3.nu: ,,Iedereen is van harte welkom om aan te schuiven bij onze kerstdiners. Of je nu met je partner komt, met familieleden of alleen."

De hotels zijn versierd met mooie kerstbomen en sfeervolle decoratie. Voor € 21,50 kan genoten worden van een drie-gangen maaltijd inclusief welkomstdrankje.

Jan Jans: ,,We ontvangen iedereen persoonlijk. Mijn collega's en ik staan bij de entree klaar om iedereen welkom te heten, de jas aan te nemen en de mensen naar hun tafel te begeleiden. We vinden dit erg belangrijk. Juist ook voor mensen die alleen komen, want voor hen is het vaak al spannend genoeg. Wij zorgen ervoor dat niemand alleen zit en dat iedereen zoveel mogelijk kan genieten. Van het eten, van de sfeer en van elkaar."

Naast de kerstdiners bij Van der Valk organiseert Leef3.nu dit jaar voor het eerst ook een kerstbrunch op het water (rondvaart over de Kagerplassen met zijn vele kleine eilanden) inclusief vervoer.

Woont u in Baarn? U bent van harte welkom. Bent u wat minder goed ter been? Of heeft u geen vervoer? Geen probleem. Kijk op www.leef3.nu of bel met de kerstlijn van Leef3.nu (033 - 422 05 22) voor alle mogelijkheden.

Leef3.nu is een onderdeel van Beweging 3.0. Met de diensten en producten van Leef3.nu kunnen mensen zo lang en prettig mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. Daarbij betrekt Leef3.nu zoveel mogelijk het sociale netwerk van ouderen - zoals buren, familie en vrienden - en leggen verbindingen met organisaties die kunnen voorzien in behoeftes van ouderen en mantelzorgers.

</dennis.vandoesburg>@leef3.nu></m.v.lagen>@bdu.nl></albin.meijer>@leef3.nu>