• Erik in afwachting van klanten.

    Christine Schut
  • De kermis staat weer op de parkeerplaats.

    Christine Schut
  • Ook kleine kinderen kunnen terecht.

    Christine Schut

Kermis bij ijsbaan draait op volle toeren

BAARN Nog tot en met maandag, tweede paasdag, kunnen Baarnaars een bezoek brengen aan de kermis die is opgesteld op het parkeerterrein bij de ijsbaan aan de De Geerenweg. Woensdag ging de kermis van start.

Erik bemand de schiettent. ,,We staan hier met Pasen, dus ik denk dat het leuk wordt. Het wordt warm weer, dan kan het twee kanten opgaan. Of het wordt lekker druk, of juist niet. We zullen het zien.

Acht meiden waren er woensdag na de opening als de kippen bij. Het schuifspel met de munten heeft hun aandacht. Helaas voor de dames, zijn ze de kortingsbonnen vergeten. Die liggen nog thuis. Maar, dat is voor Romy, Renske, Maud, Chloë, Fenne, Fleur, Bo en Maaike een mooie reden nog een keer te gaan. ,,We waren hier met zijn vieren en kwamen de rest tegen. Straks gaan we nog in de Jungle Fever. Het is hier heel leuk, alleen is de kermis een beetje klein. Maar als je teveel doet, word je misselijk, dus eigenlijk is het nu precies goed." De meiden zijn allemaal ongeveer 11 jaar en de meesten zitten op basisschool KWS.