• Suzanne Vink

Eindfeest speeltuin Baarn

BAARN Na een heerlijk seizoen zit het er al weer bijna op. Tot 1 oktober is de speeltuin nog elke middag geopend (behalve zondag), maar sluiten doet de speeltuin natuurlijk niet zomaar. Het jaar 2018 was weer een bewogen jaar. De tokkelbaan was kapot gegaan door de storm van januari, die moest helemaal vervangen worden. Gelukkig is hij inmiddels weer volop in gebruik. Alle schommels achterin de speeltuin zijn vernieuwd, sinds dit jaar is er WIFI in de speeltuin en er kan zelfs gepind worden! De zomer was natuurlijk geweldig met het weer, nu weer een heerlijke nazomer. Vele kinderen van Baarn en omstreken hebben gelukkig veel gebruik gemaakt van de speeltuin.

Om met een knal het seizoen af te sluiten, organiseert Speeltuin Baarn op woensdag 19 september samen met de BSO van Kinderopvang Baarn de hele dag een eindfeest. Een springkussen, een popcornmachine, glittertattoo's en natuurlijk vooral heel veel spelen, alle ingrediënten voor een mooie dag.
De speeltuin is afhankelijk van vrijwilligers om de vereniging draaiende te kunnen houden. Er is binnen het bestuur en bij de beheerders plek voor versterking. Het bestuur is achter de schermen druk met de randvoorwaarden, de beheerders zijn het gezicht van de speeltuin.

Wie interesse heeft in een van deze functies, kan contact opnemen met de voorzitter Jan Koops, of via algemeen@speeltuinbaarn.nl.

Woensdag 19 september van 9.30 tot 17.00 uur.