• Fractievoorzitter Rik van Hardeveld.

CDA onderzoekt hoe respectvol Baarn is

BAARN Het CDA Baarn roept alle inwoners op om mee te denken over hoe we in Baarn respectvoller met elkaar om kunnen gaan. Uit onderzoek blijkt steeds weer dat mensen zich zorgen maken over de manier waarop wij met elkaar omgaan. Zien we nog wel om naar elkaar, luisteren we naar elkaar, voelen we ons nog wel gerespecteerd op straat? CDA Baarn deelt deze zorgen en roept Baarnaars op om tijdens de Week van Respect, van 5 tot 11 november, mee te doen aan het onderzoek 'Hoe respectvol is Baarn?'. Kijk voor meer informatie en voor deelname aan de mini-enquête op www.cda.nl/week-van-respect/.

In het onderzoek wordt nagegaan hoe mensen in Baarn vinden dat het met respect is gesteld en hoe het beter kan.

Door middel van gastlessen en andere activiteiten op scholen, sportclubs en in de wijk, draagt de organisatie van de Week van Respect bij aan een tolerante en respectvolle samenleving. Het CDA ondersteunt dit initiatief van harte, ook in Baarn.

Rik van Hardeveld, fractievoorzitter van CDA Baarn: "Voor mij heeft 'respect' vooral te maken met het omgaan met de ander zoals jij wilt dat ook met jou omgegaan wordt. Iedereen heeft een andere uitleg bij het woord 'respect'. Dat maakt niet uit, maar het is goed om af en toe na te denken wat het woord respect voor jou betekent."

De resultaten van de enquête zullen later bekend worden gemaakt.