• In het Cantonspark worden maandelijks rondleidingen gegeven.

    Baarnsche Courant

Cantonspark zoekt coördinator rondleidingen

BAARN De Stichting Vrienden van het Cantonspark is op zoek naar een vrijwilliger die de rondleidingen in het park wil coördineren.

Van de coördinator wordt verwacht dat hij of zij aanvragen voor rondleidingen verwerkt, vragen beantwoordt, de jaarplanning maakt voor de rondleidingen. Deze vinden van april tot oktober maandelijks plaats, afwisselend op dinsdag- en donderdagavond, op verschillende tijdstippen, afhankelijk van het invallen van de duisternis. De rondleidingen in september en oktober zijn op zaterdagmiddag. Deze rondleidingen zijn gratis en duren circa anderhalf uur. Ze zijn toegankelijk voor iedereen. Daarnaast is het mogelijk voor groepen (bedrijven, tuinclubs, scholen) en particulieren rondleidingen te boeken.

De coördinator hoeft zelf geen rondleidingen te verzorgen, dat doen andere vrijwilligers. Wel wordt verwacht dat hij of zij, als er rondleidingen zijn, als gastheer/-vrouw optreedt.

De vacature ontstaat begin 2019 omdat de huidige coördinator, Urja Niet-Graafland, het na jarenlange trouwe dienst rustiger aan gaat doen. Zij is wel bereid haar opvolger in te werken. U wordt dus niet in het diepe gegooid.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met het Secretariaat van de Stichting Vrienden van het Cantonspark, Greet de Lange-Meijer, via e-mail
secretariaat@cantonspark.nl.

Meer informatie over de stichting op www.cantonspark.nl.