• Frank van Eijk
  • Frank van Eijk
  • Frank van Eijk

Buurtfeest in de Mozartlaan

BAARN Zaterdag 1 september was het Burendag. Maar in de Mozartlaan was dat niet genoeg, alle bewoners werden uitgenodigd mee te doen met de 21e feestmiddag en avond inclusief een uitgebreide barbecue. Zelfs de plaatselijke pers met fotograaf was uitgenodigd, die door drukte elders verstek moest laten gaan.

Meer dan zeventig personen melden zich aan voor deze middag en avond, waaronder drie gezinnen die het afgelopen jaar hier zijn komen wonen. zij werden in het begin van de avond met een bloemetje in het zonnetje gezet. De avond was voor jong en oud met vele activiteiten, waaronder het beroemde springkussen, sjoelen en tafeltennis, pijltjes gooien en vele andere spelen en als klap op de vuurpijl een schilderwedstrijd op een doek van vier meter breed.

Dit alles werd muzikaal opgeluisterd door drie muzikanten van Eemjazz. Alom bekend in Baarn en verre omgeving. En ook iedereen heeft met schilderen zijn/haar best gedaan om zo goed mogelijk tot uitdrukking te brengen hoe heerlijk het is om in zo'n leefgemeenschap te kunnen wonen. Het resultaat van deze wedstrijd is te zien aan de zijgevel van Mozartlaan 1.