• De ondernemers gingen aan tafel bij Van Pijpen.

    BIZON

BIZONder ontbijt bij Van Pijpen

BAARN Een BIZONdere locatie, dat was het zeker. Waar de ontvangstruimte in De Ark aan de Reigerstraat meestal in het teken staat van afscheid en rouw, was het nu de plek waar een dozijn ondernemers met elkaar aan tafel en in gesprek ging.

Het Baarnse Inspirerende Zelfstandige OndernemersNetwerk opende het jaar met deze ontbijtsessie bij een medeondernemer op locatie. Nog drie van deze BIZONdere ontbijten staan op de planning. Het is een laagdrempelige manier om met andere zelfstandige en kleine ondernemers uit Baarn en omgeving kennis te maken en in gesprek te komen. Onder het genot van koffie en thee van de gastvrouw en -heer, en een ontbijt van lokale cateraar Paul!.

Annelies van Pijpen en Anton Blauwendraat vertelden kort iets over Van Pijpen Uitvaartverzorging. Waar emotie en zakelijkheid hand in hand gaan, waar de ene week nul en de andere week twaalf uitvaarten zijn en het werk zelden langer dan een week vooruit te plannen is. Na een voorstelrondje gingen de ondernemers in groepjes uiteen met de vragen: Wat laat je achter in 2018, waar wil je afscheid van nemen? Wat vier je in 2019, wat neem je mee?

De volgende activiteit die BIZON organiseert is een bedrijfsbezoek aan Stopmijnafval: wat kun je als ondernemer doen om je afvalstroom te beperken? Meer informatie op www.bizonbaarn.nl