• Gamma Racing Day

BDUlezersactie: Maak kans op vip-kaarten voor Gamma Racing Day

GAMMA Racing Day – 18 & 19 augustus TT Circuit Assen

Van straaljagers tot 's werelds snelste waterstofracer en van Dakar-helden tot de snelste Nederlandse motorcoureur ter wereld, Michael van der Mark met het PATA Yamaha World Superbike Team. Met een GRATIS toegangsbewijs verkrijgbaar in de Gamma bouwmarkt en via de partners van het evenement geniet je vanaf de wereldberoemde TT-tribunes van motorraces, races om het wereldkampioenschap zijspannen, races met klassiekers, met de snelste karts ter wereld én met échte Formule 1-auto's. Voor meer info kijk even op www.gammaracingday.nl

WIN EEN VIP-ARRANGEMENT VOOR TWEE PERSONEN.

Het Pitroof Inn VIP-arrangement ter waarde van 240 euro per persoon laat je het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa in stijl beleven. Op het pitdak geniet je van het uitzicht op de baan en van lekker eten en drinken. Inclusief parkeerkaart en toegang tot de paddock!

BDU-lezersactie
BDUmedia verloot 10 x 2 vip-kaarten onder haar nieuwsbriefabonnees. Deze actie loopt tot maandag 13 augustus 2018. N.B.: Alleen nieuwsbriefabonnees nieuwsbrief maken kans op GRATIS kaarten.

Stap 1:
Klik hier om u in te schrijven voor de e-mailnieuwsbrief >>

Ben u al nieuwsbriefabonnee ga dan naar stap 2.

Stap 2:
Vul hier uw gegevens in om kans te maken op twee VIP-kaarten >>

De winnaars worden 13 augustus 2018 getrokken. Deze krijgen persoonlijk bericht.