• Beeld uit de wedstrijd Zwolle-Leiden.

    Break Stars

BBV Break Stars naar basketbaltopper

BAARN Zondag 6 januari vertrokken ruim 50 spelers en supporters van basketbalvereniging Break Stars met de bus naar Zwolle. Op het programma stond de toperedivisiewedstrijd van Landstede Zwolle tegen Zorg en Zekerheid Leiden. In de pauze ging een spotlight langs de tribune en kwam tot stilstand bij Thijs Bronkhorst (U18), die hiervoor van Victory, de mascotte van Landstede, een prijs kreeg. Tussen het derde en vierde kwart mochten enkele jonge bezoekers proberen te scoren vanaf de middellijn. Sander Bosma (ook uit U18) deed een dappere poging maar wist de basket net niet te raken. Zijn moeite werd beloont met een basketbal.

Na afloop van de wedstrijd ging de jeugd langs de spelers om van iedereen een handtekening te scoren. Al met al een zeer geslaagde middag.

Aanstaande vrijdag 11 januari wordt het nieuwjaarstoernooi gehouden. Alle teams worden gemixt en bij de jeugd zullen ook de ouders laten zien wat ze kunnen. Vanaf vrijdag 18 januari beginnen de gewone trainingen weer. Denk je erover om ook te gaan basketballen kom dan een keer vrijblijvend meetrainen.