• Het was vorig jaar vier avonden volle bak.

    Nathan Reinds

Band Live en Guus Meeuwis op Paleis Soestdijk

BAARN De Amerikaanse band +LIVE+ geeft 7 juli een concert op Royal Park Live. Ook Guus Meeuwis komt naar Paleis Soestdijk op 5 juli. Afgelopen maandag ging het concert van Gregory Porter in de verkoop welke al binnen een dag uitverkocht raakte. De kaartverkoop van +LIVE+ en Guus Meeuwis op Royal Park Live start maandag 21 januari om 10:00 uur via www.royalparklive.nl.

De band +LIVE+ werd in 1994 bekend met hits als ' I Alone', 'Lightning Crashes' en 'All Over You'. Later scoorden ze ook nog een grote hit met 'Overcome'. De Amerikaanse band met zanger Ed Kowalczyk speelde meerdere malen op Pinkpop en Paradiso.

Guus Meeuwis behoeft geen introductie. De Brabantse zanger vult elk jaar meerdere malen het Philips Stadion in Eindhoven, is ereburger van de provincie Noord-Brabant en bracht afgelopen jaar het nieuwe album 'Geluk' uit. Guus Meeuwis is bekend van hits als 'Brabant', Geef Mij Je Angst' en 'Het Is Een Nacht'.

Royal Park Live vindt plaats op het landgoed van Paleis Soestdijk. Het is het vierde jaar op rij dat er een concertserie plaatsvindt op het paleis. In voorgaande jaren gaven ondermeer Sting, Jack Johnson, Elvis Costello, Van Morrison, Damien Rice, Counting Crows, BLØF en Racoon uitverkochte concerten. Bezoekers kunnen het concert combineren met een picknick in de paleistuin en een paleisbezoek. De koninklijke residentie Paleis Soestdijk stamt uit 1674 en is onder andere bewoond geweest door Koning Willem II en tot en met 2004 door Prins Bernhard en Prinses Juliana.