• De balie van Theater de Speeldoos blijft voorlopig leeg.

Theater de Speeldoos gesloten tot 1 juni

BAARN In verband met de aangescherpte overheidsmaatregelen vanwege het coronavirus moet Theater de Speeldoos haar deuren gesloten houden tot en met maandag 1 juni. Alle voorstellingen en films in het huidige theaterseizoen zijn daarom helaas geannuleerd. Kaartkopers zijn hierover geïnformeerd.

Theater de Speeldoos is aangesloten bij de VSCD (Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties). Het theater volgt de richtlijnen vanuit de VSCD betreffende het verplaatsings- en retourbeleid van de voorstellingen. De VSCD geeft aan dat de communicatie rondom verplaatsingen of annuleringen pas collectief gedaan zal worden als er zicht is op wederopening van de theaters. Er wordt naar gestreefd dit te doen binnen 5 kalenderdagen nadat de theaters en concertgebouwen weer open mogen. Publiek dient er dus rekening mee te houden dat dit mogelijk niet eerder dan 5 juni is.

Film- en operavertoningen vallen niet onder de richtlijnen van de VSCD; die kaartkopers hebben reeds bericht ontvangen over verplaatsingen en annuleringen.

Er wordt op dit moment achter de schermen hard gewerkt om alles hieromtrent te regelen. De mailbox van het theater loopt op dit moment vol, dus het theater geeft voorrang aan de meest noodzakelijke communicatie. Het theater houdt alle relevante informatie voor haar publiek up-to-date op speeldoosbaarn.nl/corona.

Theater de Speeldoos heeft er alle vertrouwen in dat zij in ieder geval in september weer open kan gaan en het nieuwe theaterseizoen goed van start zal gaan.