• Ook bij Van Pijpen is het donderdag 8 november mogelijk een kaarsje te branden.

14e Lichtjesavond bij Van Pijpen

BAARN Donderdag 8 november wordt traditiegetrouw een bijeenkomst georganiseerd voor iedereen die wil gedenken. Voor de veertiende keer dit jaar is het mogelijk om in uitvaartcentrum 'De Ark' een kaarsje te laten aansteken en daarbij een naam te laten noemen. Het noemen van zijn of haar naam die zo dierbaar was is een belangrijk onderdeel op deze Lichtjesavond in 'De Ark'.

Deze avond is ook voor hen die behoefte hebben om iemand te gedenken die langer geleden is heengegaan. Om na vele jaren van 'stilte' de naam van een dierbare weer luid en duidelijk te horen weerklinken.

Coby Hut en Ad den Besten zullen deze avond muzikaal begeleiden. De woorden ter overdenking zullen gesproken worden door Gerard van Midden, nazorgmedewerker . Het programma duurt ongeveer een uur waarna iedereen van harte uitgenodigd wordt beneden in 'De Ark' om na te praten en elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie/thee.

De Nieuwe Algemene Begraafplaats aan de Wijkamplaan blijft deze avond open tot ongeveer 22.00 uur en wordt verlicht door honderden lichtjes.

Uitvaartcentrum 'De Ark', Reigerstraat 17 in Baarn, staat donderdagavond 8 november open voor iedereen die een moment van gedenken wil beleven. Heeft u belangstelling om dit moment van gedenken mee te beleven, meldt u zich dan aan voor 4 november. Er zijn geen kosten verbonden aan deze avond die om 19.30 uur zal beginnen (zaal open vanaf 19.00 uur).

Het aanmelden kan telefonisch: 035 5414433, schriftelijk: aan Uitvaartverzorging A.van Pijpen b.v., Postbus 245, 3740 AE Baarn of via e-mail: post@avanpijpen.nl