Zakelijk lezersnieuws

Marijke van Putten treedt toe tot RvC van Domus Magnus

Haarlem, 20 november 2018. Marijke van Putten, lid van de raad van bestuur GGZ Noord-Holland-Noord, treedt per november toe tot de raad van commissarissen van woonzorgorganisatie Domus Magnus.

Open Coffee Baarn - Bewaar als…?

Vuistregels voor slim bewaren van bestanden

Open Coffee - Handhaving en Ondernemers

In deze presentatie over Handhaving Baarn komen onderdelen aan bod zoals: Bevoegdheden, taakverdeling, doen van een melding, Ook krijgt u te zien hoe u ons als Handhavers kunt bereiken, en hoe u een melding kunt doen.

Utrechters zien NL-Alert nu ook op vertrekborden bij bus- en tramhaltes

Maandag 3 december landelijk controlebericht NL-Alert

Rombout Verschoor bij de Open Coffee Baarn

Presenteren is echt niet zo moeilijk als de meeste mensen denken. Met een goede voorbereiding en met de juiste stappen kan iedereen dit leren. Het is van belang dat je weet wat je boodschap is, en dat je een paar voorbeelden kan noemen. Probeer het visueel voor de luisteraar te maken.

Vernieuwde website voor zakelijk toerisme op de Heuvelrug

Het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Heuvelrug & Vallei wil de activiteiten op het gebied van zakelijk toerisme de komende jaren uitbreiden. Een belangrijke stap hierin is de vernieuwde website zakelijk.opdeheuvelrug.nl.

 

Ondernemersladder Scoort alweer.

Ondernemers ontvangen certificaat

Ondernemersladder Scoort alweer.

Hanneke Kiel-de Raadt bij de Open Coffee

Weet u nog wat u wilde worden als kind? Hanneke Kiel-de Raadt van het Baarnse bedrijf het Boekportret neemt je tijdens de Open Coffee Plus mee in dit vraagstuk. De bijeenkomst is op woensdag 24 oktober in het Baarns Ondernemers Huys, Eemnesserweg 55B.

Hotel Ernst Sillem Hoeve opent vernieuwd restaurant

Hotel Ernst Sillem Hoeve te Lage Vuursche heeft deze zomer een nieuw restaurant met live cooking gerealiseerd.

Baarnse Living Story naar Lissabon voor internationale finale Business Game Competitie!

Met hun serious game AdVenture is het Baarnse bedrijf Living Story geselecteerd als finalist in de International Business Learning Game Competition, op 20 en 21 september in Lissabon.

Pagina's