Zakelijk lezersnieuws

Infomiddag over zelfgekozen levenseinde

Nadenken over de laatste fase van het leven is niet gemakkelijk, maar wel belangrijk. Hoe mensen zoveel mogelijk de regie kunnen houden over hun levenseinde leggen vrijwilligers van de Nederlandse Vereniging voor een Vrijwillig Levenseinde (NVVE) uit tijdens een gratis infomiddag.

Blijf in de zomervakantie lekker actief me

Blijf in de zomervakantie lekker actief met Sportivun!

Baarns OndernemersNetwerk: een ander ondernemersnetwerk

Uiteraard is iedere ondernemer vol over het product dat hij of zij verkoopt. Maar desondanks lopen niet alle verkoopgesprekken even succesvol. Ook wel eens gedacht: hoe kan ik mijn presentaties, verkoop- en kennismakingsgesprekken verbeteren?

Eemloge nummer 36 uit Baarn pakt uit!

Het filosofisch Cafe in de Eemloge Nr. 36 te Baarn op dinsdag 14 mei. Was een groot succes, aanwezig ca 50 gasten en Odd Fellowleden. Odd Fellow Wim Loumans opende om 20:00 de lezing en leidde onze gastspreker van de avond Jan Key in.

BIZONder Zomerevent | Voor en door ZP'ers

Naast durf en doorzettingsvermogen zijn er diverse vaardigheden nodig om leuke opdrachten binnen te halen. Maar er zijn meer ondernemers met een vergelijkbaar aanbod als dat van jou, dus hoe zorg je ervoor dat de klant voor jou kiest?

Elkaar ontmoeten buiten de comfort zone

Het Baarns OndernemersNetwerk (BON) organiseert op 17 juni weer een ledenbijeenkomst, waarbij ondernemers/directeuren uit Baarn van harte welkom zijn. Plezier en ont-moeten buiten de comfort zone staan ditmaal voorop.

comb. van essen/sieben wint de dubbel

                     P.V. de Zwaluw

Fiets het grootste park van Utrecht in

Een groot pluspunt van provincie Utrecht is de nabijheid van natuurschoon en erfgoed vanuit de stad. Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug (NPUH) en Routebureau Utrecht presenteren vijf nieuwe fietsroutes die de stad met het Nationaal Park verbinden.

Knikkertoernooi bij de Uitkijck groot succes

Het was jarenlang een traditie op de Uitkijck: het grote knikkertoernooi. De afgelopen jaren was er geen knikkertoernooi maar dit jaar heeft de school het knikkertoernooi weer nieuw leven ingeblazen. Eerst werd er een week lang, tijdens de pauzes, geoefend met knikkeren.

ontspan en verwen jezelf dag

Zaterdagtip: ontspan en verwen jezelf-dag bij de Smaak van Echt.

Aanstaande zaterdag 18 mei staat in het teken van ontspanning en jezelf verwennen. Een moment voor jezelf, kopje thee, uit je hoofd in je lijf, je overgeven aan de ontspannende energie van reiki.

Pagina's