Zakelijk lezersnieuws

Hennepplantage aangetroffen in woning

Vrijdag 12 april is een hennepplantage ontdekt in een woning aan de Kerkstraat 24a in Baarn. De hennepplantage is ontruimd.

SPORTEN VOOR PREGNANT, RECOVERY en WOMEN

KOM NU SPORTEN BIJ V.WORKX IN BAARN. Wat is er lekkerder dan trainen in de buitenlucht?

Terras bij Amerpoort weer fris en fruitigExtreme make–over door Rotary Baarn-Soest

Binnen één dag het terras als nieuw, inclusief de aankleding, terrasmeubels, een likje verf waar nodig en een heleboel gezellige plantjes. Dat lukte dankzij de financiële middelen, de inzet en vele helpende handen van Rotary Baarn-Soest.

Liefde voor natuur begint in de tuin of het parkKindervogelboek De tuin van Jacob en Thomas, een boek boordevol verhaaltjes en weetje

Onlangs is het kindervogelboek De tuin van Jacob en Thomas verschenen. Een boek vol verhaaltjes en weetjes over vogels. Het speelt zich af in de tuin van Jacob en Thomas.

Open ochtend

Op zoek naar een basisschool voor uw kind? Op basisschool Gaspard de Coligny voelen zowel kinderen als ouders zich welkom. De kinderen gaan met plezier naar school en voelen zich er veilig en gehecht aldus het tevredenheidsonderzoek uit 2017.

Op-Stap-Dag, blijf mobiel

Meer en meer senioren ontdekken de voordelen van een driewielfiets en kunnen hierdoor blijven fietsen tot op zeer hoge leeftijd. Een driewielfiets is een fiets met twee wielen aan de voor- of achterzijde. Door het derde wiel hoeft u zelf geen balans te bewaren en zit u stabiel en veilig.

Zaken Vrienden Soest, een ongedwongen businessclub

Op donderdag 21 maart a.s. houdt Zaken Vrienden Soest weer een zakendiner gecombineerd met een lezing/presentatie verzorgd door Frans Reichardt (de klantenfluisteraar). Deze avond in Stayokay is alleen toegankelijk voor ZVS-leden en hun zakelijke introducees.

Marijke van Putten treedt toe tot RvC van Domus Magnus

Haarlem, 20 november 2018. Marijke van Putten, lid van de raad van bestuur GGZ Noord-Holland-Noord, treedt per november toe tot de raad van commissarissen van woonzorgorganisatie Domus Magnus.

Open Coffee Baarn - Bewaar als…?

Vuistregels voor slim bewaren van bestanden

Utrechters zien NL-Alert nu ook op vertrekborden bij bus- en tramhaltes

Maandag 3 december landelijk controlebericht NL-Alert

Pagina's