Sport lezersnieuws

Aikido leraar Ima Juku Baarn krijgt 5de dan erkenning

Arjan de Vries, Ima Juku Aikido leraar in Baarn heeft afgelopen weekend de 5de dan erkenning gekregen vanuit Japan. Arjan zegt trots te zijn op deze erkenning. Na 25 jaar Aikido is dit een mooie prestatie.

Tai Chi Demonstratieles

Tai Chi gluren bij de buren Op 10 februari 2019 kan je weer gluren bij de buren. In de voormalige Montinischool kunt u dan om 12.45, 14.15 of 15.45 kijken of meedoen met een tai chi-les van taijischool OneMoves. Wat is tai chi, oftewel taijiquan zoals het officieel heet?

Geslaagd nieuwjaarstoernooi BBV Break Stars.

Op vrijdag 11 januari werd het nieuwjaarstoernooi gehouden. Ruim 80 spelers/ouders/broers en zussen hadden zich opgegeven waardoor het een gezellige drukte was. De aftrap van het toernooi was voor de jongste jeugd tot en met U16. Meteen vanaf het begin was het enthousiasme te zien.

BC Inside ’82 Nieuwjaarstoernooien een sportieve start van 2019.

De badmintonners begonnen de eerste speeldagen van het nieuwe jaar n.l. vrijdagavond 4 januari en dinsdagochtend 8 januari sportief met een toernooi.

Op vrijdagavond deed ook de jeugd mee en waren er zo’n 45 deelnemers, dinsdagochtend 16.  

Wordt jij de nieuwe Heroes of the Cruyff Court 2019

Cruyff Court Event

 

Ben jij die jongere die dit jaar een event gaat organiseren op het Cruyff Court Baarn volgens de richtlijnen van Heroes of the Cruyff Courts?

 

 

Wie:                4 tot 8 jongens en meisjes in de leeftijd van 14 t/m 21 jaar

Voor nieuwe Heroes of the Cruyff Court

Cruyff Court Event

Ben jij die jongere die dit jaar een event gaat organiseren op het Cruyff Court Baarn volgens de richtlijnen van Heroes of the Cruyff Courts?

Vader en zoon Perier winnaars Kik Brinkman toernooi BTTV Elan

Afgelopen zondag 6 januari konden leden en belangstellenden van BTTV Elan elkaar een goed nieuwjaar wensen tijdens de nieuwjaarsreceptie. Aansluitend werd het traditionele Kik Brinkman dubbel toernooi gespeeld.

Een goed begin bij SV Baarn

Maar liefst 350 leden en familie van leden hebben afgelopen zaterdag meegedaan aan het traditionele ‘Ed Zwanikken Warme Worsten Toernooi’ bij SV Baarn.

Tom Gesgarz verlengt contract bij SV Baarn

Tijdens de zeer druk bezochte Nieuwjaarsreceptie afgelopen zaterdag, werd door SV Baarn-voorzitter Evert Jan Stagge bekend gemaakt dat selectietrainer Tom Gesgarz zijn contract bij SV Baarn met in elk geval een jaar gaat verlengen.

Pagina's