Lokaal lezersnieuws

Bouw een digitale knikkerbaan in de Bibliotheek Baarn

Op woensdag 14 augustus om 12.30 uur en 14.45 uur is er in de Bibliotheek Baarn een Medialab workshop voor kinderen van 8 jaar en ouder. Tijdens deze workshop kunnen de kinderen aan de slag met het bouwen van enorme kettingreacties op de computer.

Geslaagd Paulusconcert

Een grote groep luisteraars genoot dinsdag 23 juli in de Pauluskerk van het eerste ‘echte’ concert van Maartje Toet met haar saxofoon. Ze speelde 15 kleine muziekstukken van diverse componisten. Tussen de blokjes muziek door vertelde ze hier steeds iets over.

Zomer in Baarn

Wat is het toch altijd mooi in ons Baarn. Je komt er zoveel mooie plekjes tegen. Ik laat er hier een paar zien, zodat de lezer kan meegenieten.

Wandeling

de natuur is zo mooi ik wil dat weer graag net u delen. Hierbij enkele foto,s genaakt in het bos bij Kasteel Groeneveld en de Baarnse Bekt. 

Saxofoniste Maartje Toet in Paulusconcert

Dinsdag 23 juli om 12:30 uur speelt de Baarnse saxofoniste Maartje Toet in het wekelijkse Lunchconcert in de Baarnse Pauluskerk.

Paulusconcerten

Het duo Pageluza (Paulien v.d.Werff, sopraan en Gert de Vries, romantische gitaar) liet dinsdag 16 juli de luisteraars in de Baarnse Pauluskerk genieten van hun mooie zang en gitaarmuziek. 

Deelnemers gezocht voor knieartrose-onderzoek

Amsterdam – Voor een onderzoek van de Vrije Universiteit Amsterdam worden deelnemers gezocht met knieartrose. 55 fysiotherapiepraktijken uit Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht zetten zich in om de fysiotherapiebehandeling bij mensen met knieartrose te verbeteren.

Bomen en parkeren Oosterstraat

Open brief aan Baarnsche Courant en Burgemeester, Wethouders en de Raad van de Gemeente Baarn,
Baarn 14 juli 2019

Liederen uit de Romantiek in Paulusconcert

In het wekelijkse Lunchconcert op dinsdag 16 juli in de Baarnse Pauluskerk  brengt het Duo Pageluza, bestaande uit Paulien van der Werff, sopraan en Gert de Vries, romantische gitaar, een programma met Liederen uit de Romantiek.

Baarnsche Golfcup 2019

Ook dit jaar wordt gestreden om de Baarnsche Golfcup op de prachtige baan van GC Zeewolde op vrijdag 4 oktober.

Pagina's