Lokaal lezersnieuws

buitenspelen? scouting!ledengroei goed merkbaar 

De laatste jaren wordt nogal aandacht gegeven in de media aan het belang van buitenspelen voor de jeugd. Daarbij wordt vermeld dat buitenspelen goed is voor bijvoorbeeld ontwikkeling van botten en spieren, voorkoming van bijziendheid en de opbouw van het afweersysteem.

Lunchconcerten Pauluskerk

Deze zomer vult de Baarnse Pauluskerk zich elke dinsdag om 12:30 uur weer met  muziekminnend publiek, dat komt genieten van de lunchconcerten.Het aanbod is dan ook heel gevarieerd en wordt – afgaande op de reacties – erg gewaardeerd.

Hierbij voor onder kerknieuws. Gastpredikant Paaskerk a.s. zondag 

Hierbij voor onder Kerknieuws.

 

Gastpredikant Paaskerk a.s. zondag

12-08-2018 : 10.00 uur : Ds. Frits Renes

Start nieuwe cursusjaar 2018-2019 bij Volksuniversiteit Baarn.

In september start het nieuwe cursusjaar 2018-2019 van Volksuniversiteit Baarn. Volksuniversiteit Baarn biedt een gevarieerd programma in diverse categorieën zoals:

Flipje, hét fruitbaasje uit de Betuwe laat de bewoners van Koetshuys Erica smullen

Door het mooie weer kon iedereen dit jaar al vroeg genieten van de eerste kersen uit de Betuwe. De Betuwse kersen zijn overheerlijk. Ze zijn niet allen stevig maar ook sappig en vol van smaak. Stuk voor stuk een feestje voor de mond.

Stadskoor Eemnes zoekt tenoren en alten

Zing jij graag?

Laat je horen bij Stadskooor Eemnes!

 

Er is weer plek voor enthousiaste zangers die mee willen doen aan een bijzonder project van

Hedendaagse accordeonmuziek in Lunchconcert Pauluskerk

Dinsdag 7 augustus om 12:30 uur is Erica Roozendaal in de Pauluskerk in Baarn om haar publiek te laten genieten van haar accordeonmuziek. Ze speelt een combinatie van hedendaagse stukken en eigen bewerkingen van oude Nederlandse liedjes.

Lunchconcerten Pauluskerk

In de Pauluskerk klonken dinsdagmiddag heerlijk ouderwetse harmoniumklanken.Tommy van Doorn bespeelde het Franse drukwindharmonium, gebouwd in 1867. Hij voerde er geweldig mooie muziek op uit, door diverse componisten speciaal voor het harmonium geschreven.

Malafide postbezorger doet post verdwijnen. 

Naar aanleiding van uw artikel omtrent de z.g. haperende postbezorging in Eemdal Zuid kan ik u melden dat er ook poststukken zijn verdwenen.

Lunchconcert rond Frans Drukwindharmonium

In het lunchconcert op dinsdag, 31 juli om 12:30 uur in de Baarnse Pauluskerk speelt Tommy van Doorn muziek voor harmonium, geschreven in de bloeitijd van het harmonium. Tommy van Doorn is actief als uitvoerend musicus op orgel, harmonium, beiaard, en als docent.

Pagina's