Lokaal lezersnieuws

Paulusconcerten

Het duo Pageluza (Paulien v.d.Werff, sopraan en Gert de Vries, romantische gitaar) liet dinsdag 16 juli de luisteraars in de Baarnse Pauluskerk genieten van hun mooie zang en gitaarmuziek. 

Deelnemers gezocht voor knieartrose-onderzoek

Amsterdam – Voor een onderzoek van de Vrije Universiteit Amsterdam worden deelnemers gezocht met knieartrose. 55 fysiotherapiepraktijken uit Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht zetten zich in om de fysiotherapiebehandeling bij mensen met knieartrose te verbeteren.

Bomen en parkeren Oosterstraat

Open brief aan Baarnsche Courant en Burgemeester, Wethouders en de Raad van de Gemeente Baarn,
Baarn 14 juli 2019

Liederen uit de Romantiek in Paulusconcert

In het wekelijkse Lunchconcert op dinsdag 16 juli in de Baarnse Pauluskerk  brengt het Duo Pageluza, bestaande uit Paulien van der Werff, sopraan en Gert de Vries, romantische gitaar, een programma met Liederen uit de Romantiek.

Baarnsche Golfcup 2019

Ook dit jaar wordt gestreden om de Baarnsche Golfcup op de prachtige baan van GC Zeewolde op vrijdag 4 oktober.

Een zomer lang voorleesplezier in de Bibliotheek

Tijdens de zomervakantie wordt iedere week voorgelezen in alle bibliotheekvestigingen van de Bibliotheek Eemland. Elke week een ander voorleesverhaal voor kinderen van 2 tot 8 jaar.

Paulusconcerten

De dames van het Rhenus Ensemble maakten er dinsdag 9 juli een heel mooi concert van. Ze speelden muziek van o.a. Haydn, maar ook van een hedendaagse componist. Zo klonk er liefelijke en melodieuze muziek, soms afgewisseld door wat meer muzikaal geweld.

Tuinen van Baarn

ik liep deze week langs de tuinen in mijn buurt. Wat prachtig allemaal, de kleuren van bloeiende planten. Ik heb het gefotografeerd en wil dit graag delen met lezers. 

 

Vier de zomer als VIP op de Heuvelrug!

Voor iedereen die deze zomer op de Heuvelrug verblijft, lanceert Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Heuvelrug & Vallei “Vier de Zomer als een VIP op de Heuvelrug”. Bezoekers kunnen gebruik maken van diverse aanbiedingen bij attracties, musea en restaurants.

Rhenus Ensemble in Paulusconcert

Dinsdag 9 juli om 12:30 uur is er weer een veelbelovend Lunchconcert in de Pauluskerk in Baarn.
Het Rhenus Ensemble - waarvan violiste Lizette Bertelsmann al aan diverse Paulusconcerten heeft meegewerkt - zal muziek laten horen van componisten uit de oude en hedendaagse tijd.

Pagina's