Lezersnieuws

Wat een feest in Het Koetshuis.

 

Wat een feest in het Koetshuis!

Kunsthuis Baarn is gestart met de feestmaand juli, omdat het voor het laatst zal tentoonstellen in het Koetshuis. 

Lunchconcerten Pauluskerk

Dinsdagmiddag was een flink aantal mensen naar de Pauluskerk gekomen om te luisteren naar de prachtige vertolking van het Stabat Mater van Pergolesi door Esther Kronenburg, sopraan, Peter van Wolferen, countertenor, Richard Vos, barokcello en Cees-Willem van Vliet, orgel.

12e Wielerronde Hartje Baarn

12e Wielerronde Hartje Baarn

Bijen, bomen – en nu ook boeken!

Baarn – In de duurzame tuin van villa Berg en Dal aan de Jacob van Lenneplaan 12 kunnen bezoekers vanaf vandaag hun wandeling langs bomen en bijenkasten onderbreken voor een goed verhaal. In de tuin staat een minibieb waar ze boeken kunnen lenen, omruilen of achterlaten.

Tabata workout

Wil jij de week sportief beginnen? Dat kan bij Bewegen met Plezier.

Op maandagavond is er een Tabata training in de speeltuin aan de Lepelaarstraat in Baarn. De training is van 19.00 tot 20.00 uur.

BC Inside ’82 Eindtoernooien 2018 in de warme sporthal.

Traditie getrouw hield Inside afgelopen dinsdag 10 juli en vrijdag 13 juli weer eindtoernooien op de laatste speelochtend en avond van het seizoen.

Ondanks het warme weer waren er dinsdagochtend  zo’n 10 en vrijdagavond  25 deelnemers.

Drone?

Zondagmorgen 7.00 uur vlogen er drie drones over ons huis. Het maakte veel lawaai en wat betekent het, dit was zaterdag morgen ook al het geval. Ik vond het vreemd vandaar dit bericht. Helaas maar van 1 drone een foto kunnen maken. 

 

 

postduivenvereniging de zwaluw

Ron van der Veer winnaar 1e Jonge duiven vlucht

Pagina's