Deel je nieuws

Open Coffee Baarn 23 oktober

De Open Coffee Baarn is dit keer op een heel bijzondere plek: The Gold Xperience, Laanstraat 89a. Belangstellenden zijn welkom bij Charlotte Vogel, goudsmid en diamantzetter.

Recordopbrengst actiedag Griftland College

De jaarlijkse actiedag van leerlingen van de tweede klassen van het Griftland College in Soest was wederom een daverend succes. De opbrengst van een ochtend lekkernijen en kleine hebbedingetjes verkopen is ruim € 7.149,55. Dit recordbedrag komt geheel ten goede aan Hospice De Luwte in Soest.

Paulusconcert

Het Paulusconcert van zaterdag 2 november staat in het teken van de nagedachtenis aan alle overledenen.

Herfstkleuren

Overal in ons mooie dorp zie je de herfstkleuren oprukken. Of je nu in het Baarnse Bos wandelt, langs het spoorravijn of bij de Amsterdamsestraatweg, je geniet van alle mooi gekleurde bomen en struiken. 

Ik kan zo'n mooie herfstwandeling van harte aanbevelen.

 

Een middag met Leo Boudewijns (Phonogram)

Na het succes van de eerste editie van “Een zaterdagmiddag met…” organiseert Wintertuin Experience in Baarn op 26 oktober een tweede editie, waarin oud-directeur van het Phonogram platenconcern Leo Boudewijns centraal staat.

Natuurwerkdag in Gemeente Baarn

Op zaterdag 2 november gaan vrijwilligers aan het werk voor het beschermen en behouden van natuur en landschap tijdens de 19e editie van de Natuurwerkdag met als thema biodiversiteit.

Plantenruilbeurs

Zaterdag 19 oktober is de najaars plantenruilbeurs. Elke tuinliefhebber die wellicht wat kwijt wil uit zijn of haar tuin of iets wil halen, is van harte welkom. Het is een soort ‘geven en nemen’ in het groen.

Geslaagde vrijwilligersdag De Luwte Hospice & Thuis

Vrijwilligers van De Luwte Hospice & Thuis staan het hele jaar klaar voor de gasten van Hospice De Luwte en de cliënten van De Luwte Thuis. Als dank voor hun tomeloze inzet en liefdevolle aandacht voor gasten en cliënten wordt er jaarlijks een vrijwilligersverwendag georganiseerd.

Eerste buurtdisco van Lokaal-O

De eerste buurtdisco in de Boemerang op 10 oktober is geweest en het was een klein succesje met meer dan twintig bezoekers. De voetjes gingen goed van de vloer.

Veel talent in Paulusconcert 'Carnaval der Dieren'

Afgelopen zaterdagmiddag, 12 oktober zat de Pauluskerk helemaal vol met kinderen, mama’s en papa’s, opa’s en oma’s en nog heel veel andere fans.

Pagina's