Deel je nieuws

Ruimtelijke plannen Paleis Soestdijk terug naar de tekentafel

Het raadsvoorstel waarin aan de raad werd gevraagd het opgestelde Ruimtelijk Kader Paleis Soestdijk als uitgangspunt mee te geven aan het college bij het opstellen van nieuwe bestemmingsplannen voor het landgoed is op verzoek van de raad van de agenda gehaald en niet behandeld.

Maak in de Bibliotheek Baarn kennis met een VR-bril

Altijd zelf eens virtual reality willen ervaren? Zet donderdag 2 mei een VR-bril op in de Bibliotheek Baarn en stap een andere wereld binnen. Iedereen is welkom om eens kennis te maken met deze techniek. Deze activiteit duurt van 13.00 uur tot 16.30 uur.

Biljartteam K.O.T kampioen !!

Afgelopen maandag was er de mogelijkheid voor het Libre team van biljartvereniging K.O.T. (Krijt-op?tijd) om kampioen te worden in hun laatste wedstrijd tegen het biljartteam van Leusden. Van de 36 punten die er behaald kunnen worden moesten er minimaal 20 gepakt worden.

Familiemusical Woezel & Pip en de Tijdmachine - Theater de Speeldoos in Baarn

Na de hitvoorstelling ‘Op zoek naar de Sloddervos’ beleven Woezel en Pip opnieuw een groot avontuur in hun vijfde familievoorstelling ‘Woezel & Pip en de Tijdmachine’.

Spannende tafeltenniscompetitie bij bttv Elan:5-5

Zaterdag speelde het jeugd competitieteam van tafeltennis vereniging Elan uit Baarn 5-5 gelijk tegen de jonge dames van Bijmaat uit Huizen. Uitblinker van de dag was Christo Stolze met 4 gewonnen partijen. Het was een zeer sportieve en zeker ook gezellige ontmoeting bij Elan.

Van Haren Uitvaartzorg wordt hoofdsponsor Concertkoor Baarn

Onlangs heeft Van Haren Uitvaartzorg uit Soest een overeenkomst getekend met Concertkoor Baarn, die voorziet in een exclusief sponsorschap voor een periode van drie jaar.

‘Eerlijk winkelen’ in Baarn: adressen nu vindbaar op internet of de app

Wat hebben De Smaak van Echt, De Wereld van Pippe en Bende van Blitzz met elkaar gemeen? Ze verkopen biologische en milieuvriendelijk geproduceerde artikelen, fair trade producten en/of tweedehands spullen.

Studio Bosgra sponsort de wokshopdag met ontwerp flyers en posters

Hannah en Petra Plomp ontvangen van Studio Bosgra de posters en flyers van de workshopdag. Voor het vierde jaar op rij sponsort Studio Bosgra dit initiatief met een helder en mooi ontwerp voor de posters en flyers.

Blijf in de meivakantie lekker actief met

Sportivun organiseert het Multi-sportdagkamp voor de leeftijd 4 t/m 10 jaar. Het kamp is van 23 t/m 26 april. Voor de kleinere onder ons is er het BOBO vakantiedagen, dit is voor een leeftijd van 3 t/m 6 jaar en is van 24 t/m 26 april. De locatie is bij Sportcentrum de Trits in Baarn.

Pagina's