Deel je nieuws

Baarns OndernemersNetwerk: een ander ondernemersnetwerk

Uiteraard is iedere ondernemer vol over het product dat hij of zij verkoopt. Maar desondanks lopen niet alle verkoopgesprekken even succesvol. Ook wel eens gedacht: hoe kan ik mijn presentaties, verkoop- en kennismakingsgesprekken verbeteren?

In samenwerking met Stichting Happy Kids Happy People een kijkje voor kinderen in de "keuken" bij Coop Hoofdstraat Baarn

Op vrijdag 21 juni is er een zeer leuke samenwerking tussen supermarkt de Coop (Hoofdstraat Baarn) en Stichting Happy Kids – Happy People. Op deze dag zal er door de manager van de Coop Hoofdstraat een zelfgemaakte Coop supermarkt geopend worden bij Stichting Happy Kids – Happy People.

BC Inside '82 team 3 opnieuw kampioen.

Team 3 met Jolanda Kampert, Astrid de Rijk, Erik Pegtol en Henk van Velden werd net als vorig seizoen kampioen. Met 8 gewonnen, 1 verloren wedstrijd en 1 gelijk spel werden de Insiders opnieuw kampioen. Gefeliciteerd !

Eemloge nummer 36 uit Baarn pakt uit!

Het filosofisch Cafe in de Eemloge Nr. 36 te Baarn op dinsdag 14 mei. Was een groot succes, aanwezig ca 50 gasten en Odd Fellowleden. Odd Fellow Wim Loumans opende om 20:00 de lezing en leidde onze gastspreker van de avond Jan Key in.

BIZONder Zomerevent | Voor en door ZP'ers

Naast durf en doorzettingsvermogen zijn er diverse vaardigheden nodig om leuke opdrachten binnen te halen. Maar er zijn meer ondernemers met een vergelijkbaar aanbod als dat van jou, dus hoe zorg je ervoor dat de klant voor jou kiest?

Lunchconcert in Pauluskerk

Gedurende deze hele zomer is er wekelijks op dinsdag om 12:30 uur een lunchconcert in de Baarnse Pauluskerk. 

BMHV vindt nieuwe sponsor: Soestdijk Orthodontie

De BMHV en Soestdijk Orthodontie zijn voor de aankomende drie jaar een sponsorovereenkomst aangegaan. Alle teams van de BMHV hebben nu een fraai nieuw oranje teamkratje met twaalf bidons waarop de naam prijkt van de nieuwe sponsor.

Algemene LEdenvergadering SV Baarn

Het bestuur van SV Baarn nodigt haar leden uit voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering. Datum: woensdag 19 juni 2019 Aanvang 20.00 uur Kantine SV Baarn. De agenda is gepubliceerd op de website van de vereniging.

Baarnse schrijfster Carolien Cramer wint hoofdprijs Hebban Thriller Magazine schrijfwedstrijd 2019

Baarnse schrijfster Carolien Cramer wint met haar verhaal 'Roulette' de hoofdprijs van de Hebban Thriller magazine schrijfwedstrijd 2019 met als thema: een beeld zegt meer dan duizend woorden. 

Pagina's