Lezersnieuws

voetbalschool sportivun

VOETBALSCHOOL SPORTIVUN OPENT ZIJN DEUREN  

 

Vanaf eind september organiseert Sportivun toffe voetbalclinics voor iedere voetbalfanaat tussen de 6 en 14 jaar bij VV Hooglanderveen, SO Soest en SV Laren.

 

Oproep nieuw heren veteranen hockey team BMHV

Oproep nieuw heren veteranen hockey team BMHV

 

Je kent het rijtje wel, studie-hockey-werk-misschien een relatie-nieuwe huis, misschien gezinsuitbreiding-drukke weekenden. Tja dan komt hockeyen in het weekend vaak in de knel.

Ensemble Danguy opende Baarnse concertserie in Paaskerk. En hoe!

Op zaterdagavond 15 september jl. concerteerde het Ensemble Danguy van en met Tobie Miller, draailier, en met medewerking van Monika Mauch, sopraan, Ellie Nimeroski, viool, Caroline Ritchie, viola da gamba, en Alice Humbert, klavecimbel, in de Baarnse Paaskerk.

Plezier voorop bij de Barre Baarntocht

Op vrijdagavond 14 september stak de rood - zwarte outfit van Schaats- en Skeelervereniging Eemland prachtig af tegen het groen van de Eemnesser polder.

Nieuw record Bermbrigade op World Cleanup Day

Zaterdag 15 september ging de Baarnse Bermbrigade weer op pad. Dit keer niet op de gebruikelijke eerste zaterdag van de maand. Besloten was om deze maand tijdens World Cleanup Day, de grootste wereldwijde opruimactie ooit, het gebied rond het station en De Generaal op te ruimen.

Marc de Hond over verandering

Veel mensen dromen van verandering: stoppen met roken, afvallen, duurzamer leven, een nieuwe baan (die meer verdient) of een nieuwe partner (die meer verdient). Toch laten we ons vaak tegenhouden door kleine obstakels op de weg.

Hotel Ernst Sillem Hoeve opent vernieuwd restaurant

Hotel Ernst Sillem Hoeve te Lage Vuursche heeft deze zomer een nieuw restaurant met live cooking gerealiseerd.

Pagina's