Deel je nieuws

Hoe kijken we in Baarn tegen de verkeerssituatie aan?

Bij de maandelijkse CDA-Baarn-fietsronde verzamelden de CDA-ploeg zich zaterdagmorgen op het Laanstraat-parkeerterrein. Omdat deze maand het onderwerp ‘mobiliteitsvisie Baarn’ op de agenda staat, werd onder het winkelend publiek gepeild hoe men denkt over het verkeer in Baarn.

Bermbrigade sluit 2019 af met 50 kilo zwerfafval

Zaterdag 7 december ging de Bermbrigade weer op pad. Dit keer was de omgeving rond De Speeldoos aan de beurt. Onder andere op het parkeerterrein achter De Speeldoos, langs De Geerenweg, in het Rode Dorp en langs de straten rond Speeltuinvereniging Baarn werd zwerfafval opgeruimd.

Akoestische kerstconcert 3JS in Flint

De Volendamse band de 3JS komt met hun kerstconcert Acoustic Christmas op zondag 22 december naar Flint. Jan Dulles, Jaap Kwakman en Robin Küller zingen en spelen deze avond de mooiste akoestische kerstliedjes uit de muziekgeschiedenis.

Sinterklaas Intocht & Pakjesavond

Inmiddels heeft de Goedheiligman helaas  ons land weer verlaten. Het was alweer één groot feest ! Een feest waar wij elk jaar weer naar uitkijken, de kinderen maar zeker ook de ouders en grootouders.

Appelsientje nu nog duurzamer

Appelsientje zet zich voortdurend in voor duurzaamheid en heeft hierin weer een volgende, grote stap gezet.

Bijgeboekt: ‘We LOVE Songfestival’ met Eurovisie-coryfeeën in Flint

Op zondag 26 april treden Nederlandse Songfestival-coryfeeën in Flint voor het voetlicht in de bijgeboekte voorstelling ‘We LOVE Songfestival – het grote meezingfeest’. Oud-deelnemers zingen de grootste Eurovisie-hits.

Paulusconcert

In het laatste Paulusconcert van dit jaar op zaterdagmiddag 21 december om 15:30 uur verzorgt het Kamerkoor Vocaliber onder leiding van Richard Vos een ‘Festival of nine Lessons and Carols’. Het orgel wordt bespeeld door Jan Jansen, voormalig organist van de Domkerk.

Open Atelier

Kom eens kijken in het Atelier van Florina Bloemenworkshops en schrijf u eventueel in voor een leuke Kerstworkshop. Geen zin in zelf iets maken? U kunt ook een mooie kerstkrans of tafelkerststuk bestellen geheel naar eigen wensen.

Open Atelier

Kom eens kijken in het Atelier van Florina Bloemenworkshops en schrijf u eventueel in voor een leuke Kerstworkshop. Geen zin in zelf iets maken? U kunt ook een mooie kerstkrans of tafelkerststuk bestellen geheel naar eigen wensen.

SV Baarn O13-1 soeverein naar kampioenschap in 1ste klasse!

Afgelopen zaterdag heeft SV Baarn O13-1 (volkomen terecht) beslag gelegd op de titel in de 1ste klasse. Een eclatante 10-0 overwinning op Victoria uit Hilversum was de achtste zege op rij. Daarmee was SV Baarn niet meer te achterhalen voor de concurrentie.

Pagina's