Deel je nieuws

Crescendo in Corona tijd

Muziekvereniging Crescendo laat van zich horen….

De leden van Crescendo hebben in deze rare tijden toch behoefte om samen muziek te maken. En als dat dan niet mag, omdat concerten en repetities verboden zijn, dan worden ze extra creatief.

Lokaal-O krijgt donatie van ING-fonds

Lokaal-O is trots op de tweede plaats bij de ranking van het ING-fonds Help Nederland Vooruit in onze regio ‘t Gooi. Het fonds ondersteunt maatschappelijke projecten die mensen vooruit helpen.

Wandelen

In deze onwerkelijke tijd probeer ik toch elke dag op een rustige tijd naar het bos te gaan. De lente gaat  gewoon door en dat is toch genieten. Ik heb dan ook weer verschillende foto's gemaakt. De meeste foto's zijn gemaakt in het bos achter kwekerij Groeneveld. Prachtig bos echt een aanrader.

Zonnig Baarn

Als je de rustige paden opzoekt kun je toch nog wel even wandelen en genieten van de zon en de mooie blauwe lucht. Wat ziet de wereld er dan toch mooi uit. Het Baarnse Bos, de Eem, de Oosterstraatvijver, het zijn allemaal prachtige plekjes in ons mooie dorp.

Grote doorstroming naar turnfinales VITA 2000 Baarn

De selectieturnsters van VITA 2000 hebben de voorwedstrijden achter de rug. Aan de hand van de prestaties van deze wedstrijden werd bekend welke turnsters door mochten stromen naar de Regiofinale. VITA 2000 kan vol trots zeggen dat zij een recordaantal turnsters door heeft naar de Regiofinale.

Veilig zondag-rondje door de Polder

Jazeker, wij houden ons streng aan de noodzakelijke regels, wij hebben huis-arrest, zitten sinds afgelopen week in quarantaine, komen de deur vrijwel niet uit en mijden alle contacten, wij zijn 60-plus (dus niet oud), zitten helaas in de risicogroep vanwege de gezondheid.

Noodgedwongen thuiszitters

Verveelt u zich,  ga papierknippen. u kunt  het ook met de kinderen doen. Papierknipkunst ontspant en is goed voor de ontwikkeling van de hersenen en fijne motoriek. Het is niet saai of oubollig. Papier knippen is hip. Het staat op de Nationale Inventaris Immaterieel Cultureel Erfgoed Nederland.

Hoe bespaar ik op mijn energierekening

Helaas gaat de presentatie van EnergiekBaarn over energiebesparing op 24 maart NIET door in verband met het coronavirus. Zodra we een nieuwe datum hebben, laten we u dat weten. We wensen iedereen veel sterkte in deze rare tijd.

Ook Manege Zonneveld dicht door corona virus

Manege Zonneveld is vanaf maandag tenminste drie weken gesloten i.v.m. het coronavirus.

Zonneveld is een van de sportaanbieders in Baarn en heeft daarnaast een horecagelegenheid. Ook de manege ontkomt er dus niet aan haar deuren voorlopig te sluiten.

Pagina's