Deel je nieuws

TOV JO9-1 wint thuis van sv Baarn

 

De derby tussen de  Jongens van T.O.V 9:1 en  de jongens van S.V  Baarn 9:1 draaide erom. Het was ook goed te zien aan de hoeveelheid ouders en opa's die zich om 8:30 langs de lijn hadden opgesteld.

Boek van de maand-gesprek (Baarn Leest)

Aankomende woensdag 29 januari vindt er van 12.30-13.15 uur het Boek van de maand-gesprek in de Bibliotheek Baarn plaats. De volgende twee boeken worden besproken:

Geld besparen door energiebesparing

Energiecoaches van EnergiekBaarn houden een presentatie en informeren u over mogelijkheden om op een eenvoudige manier uw energierekening te verlagen.

IVN Winterwandeling Wasmeer Laren

Dat wij hier in Baarn in een prachtig dorp én omgeving wonen hoeft hier natuurlijk geen betoog. Wij hebben o.a. de uitgestrekte Polders, de schitterende  Bossen, en het rustieke Eemdal.

2020 Het nieuwe jaar voor het Groot Nicolaaskoor

De maand januari is al bijna voorbij. Daarin hadden de leden van het groot Nicolaaskoor nog hun festiviteiten rondom het 25-jarig dirigentschap van Paul Mirck. Maar nu is dan toch begonnen met de repetities voor het nieuwe programma.

Hoe blijf ik als mantelzorger overeind?

Mijn ‘bordje vol’ en ook goed voor mezelf zorgen.

Hoe doe ik dat?

Themamiddag van Mantelzorg Café Soest op 5 februari 2020

 

Geslaagd 1e DIBA Bedrijfstennistoernooi

Afgelopen zaterdag vond bij Racketcentrum De Geeren de 1e editie plaats van het DIBA Bedrijfstennistoernooi. 12 teams van 4 tennissers streden in 2 poules om de overwinning. In de poule met de sterkste teams trok team Huis van Eemnes aan het langste eind.

Opening HKB expositie over Roken

TOEN WAS ROKEN NOG HEEL GEWOON

CONCERTKOOR BAARN TOONT ZIJN FLEXIBILITEIT

Na het zeer succesvolle Kerstconcert in 2019 is het Concertkoor Baarn al weer druk bezig met het volgende concert. Dat zal plaatsvinden op zondagmiddag 10 mei 2020 in de Heilige Familiekerk in Soest.

2e plek voor the beatkids!!

afgelopen zondag starte voor dansschool m-beat het wedstrijd seizoen. de eerste wedstrijd was in het schaffelaar theater in barneveld. elke week zijn de teams hard en gezellig aan het trainen in hun zaal in sportcentrum de trits in baarn.

Pagina's