Lezersnieuws

Klik & Tik certificaten uitgereikt

Tien cursisten hebben de basiscursus van Klik & Tik met goed gevolg afgerond en ontvingen hiervoor afgelopen donderdag een certificaat. De cursus werd door de Bibliotheek Baarn i.s.m. Welzijn georganiseerd voor mensen die moeite hebben met hun weg te vinden op het internet.

Baarnse PvdA wil onderzoek naar vuurwerkvrije zones

De Baarnse PvdA-fractie wil dat de gemeente onderzoek doet naar hoe we met vuurwerk om wensen te gaan in het dorp. Over dit onderwerp heeft de partij deze week schriftelijke vragen aan het College van B&W gesteld.

Boswandeling Kasteel Groeneveld

Dagelijks wandel ik met de hond en telkens zie ik iets nieuws in het bos. Je ziet de winter komen, de bomen worden kaal maar toch een paar paddestoelen gespot, ze staan er ineens. Ik moet ze vastleggen en delen, Ze zijn  mooi en lelijk, natuur is wonderlijk maar zo mooi.

 

Marijke van Putten treedt toe tot RvC van Domus Magnus

Haarlem, 20 november 2018. Marijke van Putten, lid van de raad van bestuur GGZ Noord-Holland-Noord, treedt per november toe tot de raad van commissarissen van woonzorgorganisatie Domus Magnus.

Buien en zon

Het is wat minder leuk als je kletsnat wordt, maar de afwisseling van buien en zon levert zoveel mooie beelden op. Wij hebben daar deze dagen van genoten tijdens onze wandelingen langs de Eem en door de polder.

 

 

Roeien in alle seizoenen!

‘Van wanneer tot wanneer loopt het roeiseizoen eigenlijk precies?’ is een vraag die regelmatig aan roeiers wordt gesteld. Het idee leeft bij veel mensen dat er met wind, regen en beginnende winterse kou zeker niet geroeid wordt op de Eem. Niets is echter minder waar!

Boswandeling

Vandaag heb ik veel bomen gefotografeerd. Bomen zijn fascinerend, ze hebben aantrekkingskracht op mij, ze zijn sterk, groot, dik, dun allerlei vormen prachtig. Hierbij een paar foto,s. Ook nog enkele foto,s van het bos.

Digital Power wint BTTV Elan Zakentoernooi

Vrijdag 7 december vond het jaarlijkse BTTV Elan Zakentoernooi plaats. Een van de gezelligste tafeltennistoernooien van Baarn en omstreken. 11 deelnemende teams hadden zich vooraf ingeschreven.

Kringloop Centrum recyclet ook matrassen

In de rubriek "Gemeentnieuws" stond dat je oude matrassen zelf kunt inleveren bij het recycle-station van de Gemeentewerf. Maar deze matrassen kun je ook laten ophalen door het KringloopCentrum. Daarbij kun je op hun website zelf aangeven of ze nog bruikbaar zijn of niet.

Open Coffee Baarn - Bewaar als…?

Vuistregels voor slim bewaren van bestanden

Pagina's