Lokaal

BAARN De kerken in Baarn zijn gesloten om samen te vieren, ze blijven echter 'open' voor woorden en beelden van hoop en vertrouwen.
BAARN Het aantal ernstig zieke Baarnse coronapatiënten dat in het ziekenhuis is opgenomen, is volgens het RIVM toegenomen tot 7. Donderdagmiddag waren dit nog 4 personen. Volgens het RIVM gaat dit om 28,1 per 100.000 inwoners. 
Advertorial
Ieder seizoen brengt nieuwe trends met zich mee op het vlak van pedicures, nagelstijlen en kapsels. Het is altijd fijn om er geweldig uit te zien en voor velen een leuke...
BAARN Het Baarnse huisartsenlaboratorium U-Diagnostics kan per direct drie- tot vierduizend coronatesten per dag afnemen. Daarmee zou het huidige aantal in Nederland worden verdubbeld.
BAARN Het aantal ernstig zieke Baarnse coronapatiënten dat in het ziekenhuis is opgenomen, is volgens het RIVM verdubbeld tot 4. Woensdagmiddag waren dit nog 2 personen. Volgens het RIVM gaat dit om 16,1 per 100.000 inwoners. 
Advertorial
BAARN Jouw bedrijf, product of dienst in beeld brengen met een professionele bedrijfsvideo of videoadvertentie. Dat is de specialiteit van Peter Tijssen,...
BAARN Gemeente Baarn heeft besloten om voor de tweede keer in het weekend de parkeerplaatsen rond populaire recreatiegebieden af te sluiten.
BAARN De medewerkers van de Baarnsche Courant hopen er, ondanks de coronacrisis en de financiële problemen, een mooie nieuwe jubileumjaargang van te maken. Wij vinden het een eer dat we mogen bijdragen aan de nieuwsvoorziening voor u als lezer van de Baarnsche Courant. Martin Hoogendoorn, Barbara Illing, Eugene Leenders, Dick Naafs, Christine...
Advertorial
BAARN ,,Ik hou van bouwen, ik had ook architect of meubelmaker kunnen worden." Charlotte Vogel creëert graag iets moois en dat doet ze dagelijks in het...
Beste lezer,
BAARN Zin in Baarn, plaats voor ontmoeting en inspiratie, komt met het initiatief licht te delen in tijden van corona. Ook al zijn we zelf niet ziek, het virus raakt ons allemaal. Alsof we in de schaduw leven, ondanks de lente die los is gebarsten. Het mooie is dat vele inwoners van Baarn er voor elkaar willen zijn in deze tijd.
BAARN De 'bewoners' van Lokaal-O hebben gisteren, maandag, van de gemeente Baarn telefonisch te horen gekregen dat we de Boemerang per 1 juli 2020 leeg moeten opleveren omdat het gebouw gesloopt wordt.