• SV Baarn O13-1 Kampioen 1ste klasse

    Maurice Herms

SV Baarn O13-1 soeverein naar kampioenschap in 1ste klasse!

03-12-2019, 15:53 | Lezersnieuws | Maurice

Afgelopen zaterdag heeft SV Baarn O13-1 (volkomen terecht) beslag gelegd op de titel in de 1ste klasse. Een eclatante 10-0 overwinning op Victoria uit Hilversum was de achtste zege op rij. Daarmee was SV Baarn niet meer te achterhalen voor de concurrentie.

Het team staat als een huis, mede door de trainers Jelle en Hendrin. Opgeven staat niet in het woordenboek van dit elftal. Dat bleek wel in de derby tegen TOV waarin SV Baarn letterlijk in het laatste fluitsignaal de 1-0 maakte en de overwinning zeker stelde. Als het elftal wakker is, dan swingt het bij vlagen. En kenmerkt het zich door splijtende passes, goede veldbezetting, druk naar voren en scorend vermogen (40 doelpunten in 8 wedstrijden). Het plezier wat dit elftal uitstraalt, betaald zich uit in het groot aantal ouders en familieleden die wekelijk langs de lijn staan.

Het doel wordt met verve bewaakt door Hugo Nieuwenhuis. Achterin staan Atilla Can, Tyn Klaver, Yannick Linders en Justin van der Meulen De Knocke. De balans op het middenveld wordt verzorgd door Jort van Abel, Alexander Jellema, Eray Tosun en Joep Herms. En de aanval wordt gevormd door Rick Burgman, Mohamed Ahmed Abubakar, Anil Tilmaz en Wail Chidar. De helaas lang geblesseerde Tobias van der Poel maakt dit team compleet.