• Uitnodiging Wintermarkt 2019

    @Loof

Programma Winterparade Lokaal-O is bekend

10-12-2019, 23:47 | Lezersnieuws | Hanneke

Buiten is het misschien donker en nat, maar op zondag 15 december is het droog, warm en gezellig bij de Winterparade van Lokaal-O in De Boemerang. Van 12 tot 17 uur is iedereen welkom, de entree is gratis.

Wat staat er op het programma?

Doorlopend is er een kerstmarktje met leuke kerstcadeautjes,
je kunt zelf een kerststukje maken,
en de glazen kerststal van glaskunstenaar Sascha van Tetterode bewonderen,
of de expositie ‘Feest’ bekijken met beelden van de dames van Mooie Ontmoetingen, gemaakt door fotograaf Margreet Breukelaar.
Wil je een leuke foto van je kind met kerstachtergrond? Fotografe Dasa Welgemoed staat klaar in de Spiegelzaal, één digitale foto krijg je gratis.
Aan de bar in de caféruimte kan je tegen een kleine vergoeding drankjes, soep, tosti's en broodjes knakworst kopen.

Om 12.00 uur is de opening van de Winterparade met een optreden door musici van de Baarnse Muziekschool. Laat je verrassen door dit mini-concert.

Om 13.00 uur, 14.00 uur en 15.00 uur kan je in de huiskamer lekker ontspannen luisteren naar een mooi voorgelezen kerstverhaal.

Om 14.00 uur zingen Lisette en Jasper van Theaterhuis Marc van Driel heerlijke Christmas Carols.

Vanaf 15.00 uur zitten in de caféruimte de tekenaars van tekenclu Tronie klaar om snelle portretten  te tekenen. 

En om 15.30 uur ligt de rode loper uit voor een modeshow door dames van Mooie Ontmoetingen met creaties uit de textielcollectie van Karin Beukeboom. De show wordt gepresenteerd door kunstenaar Judi Gor.

De Winterparade eindigt om 17.00 uur. Wees welkom, kom je opwarmen, opvrolijken, meedoen, luisteren, proeven, ruiken, kijken, genieten!

Over Lokaal-O

Lokaal-O is een collectief van initiatieven van en voor Baarnaars, gehuisvest in het oude jongerencentrum De Boemerang, Plataanlaan 1. Je kunt hier tekenen en schilderen, boeken halen in de Buurtbieb, gratis winkelen in de Weggeefwinkel. Samen eten, dansen, muziek maken. Talen leren, workshops geven, exposities en themabijeenkomsten organiseren. Een plek voor je koorrepetitie of om je hobby met anderen te delen.

Zoek je een ruimte voor jouw initiatief? Dat kan voor een kleine bijdrage aan de huisvestingskosten die we met z’n allen betalen.

Kijk voor alle activiteiten op www.lokaal-o.nl en kom kennismaken! Of mail naar info@lokaal-o.nl