• Team Hizi Hair Baarn

    Hizi Hair

Hizi Hair Baarn winnaar "DÉ SALON VAN 2019! "

15-01-2020, 17:04 | Lezersnieuws | Anne-Christien

    HIZI HAIR BAARN SALON VAN HET JAAR
Lijnden, 15 januari 2020
Hizi Hair Baarn won gisteravond de titel 'Dé Hizi Hair Salon 2019'. Tijdens deze verkiezing wordt gekeken naar omzet, omzet stijging, rendement, klanttevredenheidsonderzoek, ontwikkeling en betrokkenheid bij de organisatie van de franchisenemer. Baarn won de prijs omdat zij op alle onderdelen een buitengewone prestatie leverden.
Anne-Christien van Beekhuizen runt de salon met 13 werknemers op de Brinkstraat 4 en is tevens franchisenemer van Hizi Hair Castricum en Hizi Hair Soest.
“Wat een prachtige kroon op ons werk! Ik ben ontzettend blij én trots als franchisenemer, maar winnen doe je samen! Samen maken we met ons team ups én downs mee. Maar omdat we ons doel voor ogen houden, de mooie dingen blijven zien én mensen kansen blijven geven voor ontwikkeling staan wij nu hier. Een fantastische start van 2020. Op naar een geweldig jaar!”
Hizi Hair verkiest jaarlijks dé salon van het jaar. Met de uitreiking inspireert de kappersketen alle salons om zichzelf te blijven overtreffen. De uitreiking werd feestelijk gevierd op het hoofdkantoor in aanwezigheid van een kleine 200 collega’s, waaronder franchisenemers en salonmanagers. De 5 genomineerde salons mochten met het gehele team aanwezig zijn.
OVER HIZI HAIR
Hizi Hair is een kappersketen met ruim 60 kapsalons in Nederland. De ambitie is duidelijk: mensen mooier maken, letterlijk en figuurlijk. Hizi Hair staat voor persoonlijke aandacht voor een eerlijke prijs, met of zonder afspraak. De haarstylisten en kleurexperts hebben een grote passie voor het vak en zijn op de hoogte van de laatste trends, technieken en behandelingen.
www.hizihair.nl
      Niet voor publicatie: neem voor meer informatie, interviewverzoeken en rechtenvrij beeld contact op met Hizi Hair, Josien Kox, Melbournestraat 5, 1175 RM Lijnden, tel. 023 540 00 34, mail jkox@hizihair.nl.
 Team Hizi Hair Baarn