• Het Parkgebouw zoekt diverse vrijwilligers.

    Amaris

Het Amaris Parkgebouw in Baarn zoekt enthousiaste vrijwilligers

20-11-2019, 14:35 | Lezersnieuws | Marjolein

Bent u op zoek naar een leuke en zinvolle invulling van uw vrije tijd? En wilt u iets betekenen voor onze cliënten? Wij bieden u de ruimte om bij te dragen op uw manier.

Of u nu graag kookt, knutselt, klust of autorijdt. Bij Amaris vindt u altijd vrijwilligerswerk dat bij u past. U kunt ook direct contact opnemen met de vrijwilligerscoördinator van de locatie waar u wilt werken. Dan gaan we gericht op zoek naar een functie die bij uw talenten past.

Over het Amaris Parkgebouw

Het Amaris Parkgebouw in Baarn is een beschermde, kleinschalige woonvoorziening voor dementerende ouderen. Onze zorgmedewerkers bieden er 24 per gespecialiseerde dementiezorg in een gezellige huiselijke sfeer met aandacht voor het individu.

We zijn (onder anderen) op zoek naar:

Vrijwilliger muziek 
Vrijwilliger om te koken 
Vrijwilliger ter ondersteuning voor de huismeester
Vrijwilliger geheugentraining
Vrijwilliger kunst en cultuur
Vrijwilliger wandelen 

Wat doet Zorggroep Amaris voor vrijwilligers?

Als vrijwilliger wordt u ingewerkt. Tijdens uw werk kunt u altijd terugvallen op de medewerkers en de Coördinator Vrijwilligers. We organiseren regelmatig bijeenkomsten, dit kan een feestelijke bijeenkomst zijn of een bijeenkomst met medevrijwilligers om het samen te hebben over het vrijwilligerswerk. Daarnaast bieden we voor de liefhebbers deskundigheidsbevordering.

Vrijwilligerswerk is er ook voor u:

U kunt uw talenten ontdekken en ontwikkelen. Uw kennis kunt u delen met andere vrijwilligers en met bewoners, familieleden en de medewerkers. Door het vrijwilligerswerk ontmoet u andere mensen en doet u misschien nieuwe ervaring op, op een gebied dat u nog niet kende. Om te leren en/of gewoon omdat u dit leuk vindt. U kunt met kleine dingen al veel betekenen voor een ander en daarvoor krijgt u waardering.

Meer informatie of direct reageren?

Voor meer informatie over de functies bij het Amaris Parkgebouw kunt u direct contact opnemen met onze vrijwilligerscoördinator: Christa Beijen- van Worcum c.beijen@amaris.nl

U wordt dan uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek en een kennismaking op de betreffende groep.  

Heeft u zelf een idee, overlegt u dan ook met de vrijwilligerscoördinator.

Meer informatie? Kijk op: werkenbij.amaris.nl/vrijwilligers/