• wedstrijdje op het Cruyff Court

    Masja

Wordt jij de nieuwe Heroes of the Cruyff Court 2019

10-01-2019, 18:47 | Lezersnieuws | Masja

Cruyff Court Event

 

Ben jij die jongere die dit jaar een event gaat organiseren op het Cruyff Court Baarn volgens de richtlijnen van Heroes of the Cruyff Courts?

 

 

Wie:                4 tot 8 jongens en meisjes in de leeftijd van 14 t/m 21 jaar

Wat:                           In 8 bijeenkomsten organiseren jullie een event op de Cruyff Court in Baarn volgens het Heroes of the Cruyff Courts

Waar:             Eemnesserweg 17, Baarn

Wanneer:       We starten 22 januari met de eerste bijeenkomst en zullen op deze dag samen met jullie minimaal 8 bijeenkomsten plannen van 1,5  tot 2 uur   

Data:              Het is belangrijk dat je op alle data die we gezamenlijk gaan afspreken aanwezig bent! (Alleen bij voldoende aanwezigheid ontvang je een certificaat van de Cruyff Foundation.)

Tijd:                16.30 uur – uiterlijk 18.00 uur

Hoe:                           Samen met een aantal andere jongeren uit Baarn mogen jullie vorm gaan geven aan een event op het Cruyff Court baarn in Baarn

 

Ben jij die jongere die de uitdaging aan wil gaan om samen met andere jongeren uit Baarn een event op het Cruyff Court te organiseren? Geef je dan snel op want in januari willen we al aan de slag met jullie. Samen met jullie gaan we bepalen hoe het event er uit zal gaan zien. Wat gaan we doen tijdens het event, voor wie gaan we een event organiseren, hoe gaan we iedereen informeren. Er zal pr gemaakt moeten worden, officiële brieven moeten worden geschreven, natuurlijk kunnen we gaan voetballen maar wat gaan we ernaast nog doen tijdens het event. Allemaal onderwerpen waar we over na gaan denken en gaan regelen.

Voel jij je geroepen om dit mee vorm te geven, geef je dan snel op! Het jongerenwerk van Welzijn Baarn, waar onder een Community Cruyff Coach, gaat jullie helpen/coachen om er een geslaagd event van te maken.

 

De jongeren die het Community Program succesvol hebben afgesloten ontvangen een certificaat en kunnen worden ingezet bij toekomstige activiteiten in de buurt, of deze zelf organiseren. Sowieso staat het natuurlijk goed op je cv! Maar bedenk wel dat je op het georganiseerd event aan de slag bent als organisator. Je dan erg druk bent met het coördineren van verschillende taken en dus zeer waarschijnlijk zelf niet mee kunt doen aan hetgeen je hebt georganiseerd!

 

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen neem dan contact op met jongerenwerker en Community Cruyff Coach: 

Masja van der Linden

M: 06 10912885

E: masja@welzijnbaarn.nl

 

Of jongerenwerker

Abdessamad Astitou

M: 06 53262190

E: Abdessamad@welzijnbaarn.nl