• Nieuwe leidster op kabelbaan

    Ad Dekker

vier nieuwe leidsters bij merhula

30-09-2018, 16:40 | Lezersnieuws | Ad

Afgelopen zaterdag zijn er maar liefst 4 nieuwe leidsters geïnstalleerd bij scoutinggroep Merhula. De dames liepen al een tijdje mee en wilden nu graag officieel opgenomen worden als lid van de groep.
Het betreft Ingeborg Heek, Jantineke van Helden, Oda Cremers en Saskia Boermans. Zij zijn leidster geworden bij bevers, welpen of scouts en daar zijn we erg blij mee. De installatie gebeurde aan het eind van een overvliegprogramma: een aantal kinderen stapt dan over naar een oudere leeftijdsgroep. Absoluut hoogtepunt daarbij was de kabelbaan. Met de nodige veiligheidsvoorzieningen gingen de overvliegers én de nieuwe leidsters in vliegende vaart vanaf. Daar werden ze opgevangen en zo verwelkomd in de groep.
Scouting staat voor een plezierige vrijetijdsbesteding, waarbij de ontwikkeling van het kind, maar ook van de leiding, centraal staat. Elke week zijn er weer andere uitdagende activiteiten, die kinderen soms zelfstandig en soms in teamverband doen. Bij Scouting verleg je je grenzen en leer je samen te werken en ook om iets voor je omgeving te doen. Wil je ook eens een kijkje nemen? Kijk op www.scoutingbaarn.nl voor de 3 Baarnse groepen. Daar vind je ook informatie van de Merhula. Of bel 035-5422211.
Overigens is er de laatste zondag van de herfstvakantie, 28 oktober a.s., een GirlPowerEvent, speciaal voor meisjes van 4-16 jaar. Ook daarover lees je meer op de website van de Merhula.