• Roltoeltennisster Marjolein Buis met CEO Michel Flens (L) en CTO Bert Grevelink (R)

    Joyce van Vliet
  • Roltoeltennisster Marjolein Buis geeft demonstratie

    Joyce van Vliet

Van Baarn naar Tokio: op naar de Paralympics. Rolstoeltennisster Marjolein Buis gaat het avontuur aan met VX Company.

02-07-2018, 14:55 | Lezersnieuws | Carmen

Baarn - VX Company IT Services B.V. wordt medesponsor van Marjolein Buis en haar avontuur naar de Paralympische Zomerspelen van 2020 in Tokio. Samen met Buis wil VX Company IT'ers inspireren door overeenkomsten tussen topsport en IT te vertalen naar blogs.

Marjolein Buis is de huidige wereldkampioen in het dubbelspel en de nummer 5 in het enkelspel. Buis haar doel is om in 2020 een medaille te winnen in het enkelspel. Focus, doelen stellen en omgaan met tegenslag zijn dagelijkse uitdagingen voor een topsporter. VX Company ziet grote overeenkomsten tussen topsport en IT. Deze worden in inspirerende blogs beschreven door Buis en Michel Flens, CEO VX Company.

Flens: "Marjolein is van wereldtopniveau in haar sport en wij willen, als VX zijnde, de top zijn in onze sport. Ons doel is om in 2020, op Application Development en Data Excellence, hét leukste en beste bedrijf zijn om mee en voor te werken."  

Op maandag 25 juni demonstreerde Marjolein Buis, tijdens de jaarlijkse VX BBQ op de velden van BLTC in Baarn, hoe het is om in een rolstoel te tennissen. In de bijlage vindt u foto's van de VX BBQ. 

Wie is VX Company?
Wij zijn een IT-dienstverlener die. We willen de IT-dienstverlening mooier maken: voor onze klanten, maar ook voor alle VX’ers, door voor hen de beste werkomgeving te creëren. Wij geloven dat IT voor 100% mensenwerk is. Het is de VX’er die begrijpt waar het om gaat en met zijn kennis en ervaring oplossingen voorstelt en implementeert. We zijn gespecialiseerd in applicatieontwikkeling en applicatie-integratie met Java, Microsoft en Oracle, BI en Big Data consultancy, Forensic Analytics en Managed Services. Daarnaast verzorgen we consultancy en trainingen op het gebied van Agile (Scrum en Kanban) en testen.