Sportdocent.nu strijdt tegen leraren tekort!

05-12-2018, 13:50 | Lezersnieuws | brian

SPORTDOCENT.NU STRIJDT TEGEN HET LERARENTEKORT

 

Baarn – Er heerst een landelijk tekort aan leerkrachten en daarmee ook gymdocenten. Wegens het gebrek aan gymdocenten, wordt de werkdruk voor groepsleerkrachten ook nog eens hoger. Daarnaast is het van belang dat alle leerlingen in Nederland kunnen worden voorzien in continuïteit van kwalitatief beweegonderwijs. Dat is precies waar Sportdocent.nu in beeld komt.

 

Sportdocent.nu heeft een gymdocenten invalpoule, van waaruit afgestudeerde gymdocenten op afroepbasis lesgeven binnen verschillende typen onderwijs en op de BSO. De gymdocenten invalpoule is dé manier voor jonge gymdocenten om een carrièrevoorsprong te krijgen en voor scholen om altijd voorzien te zijn van kwalitatief beweegonderwijs. Veel scholen maken dan ook dankbaar gebruik van de gymdocenten invalpoule.

 

Van 22 t/m 26 januari vindt in de Jaarbeurs Utrecht de NOT-beurs plaats en Sportdocent.nu zal ook van de partij zijn. Tijdens hét evenement voor onderwijzend Nederland zal Sportdocent.nu het gesprek met scholen aangaan, om het te hebben over het belang van continuïteit in kwalitatief beweegonderwijs, en met gymdocenten, om met hen te sparren over een nóg beter aanbod van dit beweegonderwijs. Sportdocent.nu staat ook voor ALO-studenten op de NOT-beurs. Studeer jij binnen afzienbare tijd af? Bezoek dan Sportdocent.nu op de NOT-beurs om jouw cv achter te laten, zodat Sportdocent.nu je direct kan uitnodigen voor een sollicitatiegesprek, zodra je bent afgestudeerd.

 

Ziet Sportdocent.nu u ook op de NOT-beurs? Meld u aan via www.sportdocent.nu/nieuws. Tot dan!