• 'De Uitblinkers'

    Onbekend

Optreden 'De Uitblinkers' tijdens het Leger de Heils Kunst & Theater Gala in AFAS LIVE

17-09-2018, 01:01 | Lezersnieuws | Tanja


Afgelopen vrijdag 14 september vond het Leger de Heils Kunst & Theater Gala 2018 plaats in AFAS LIVE in Amsterdam met optredens van deelnemers van het Leger des Heils uit het hele land. Daarnaast traden o.a. O'G3N en Edsilia Rombley op. De presentatie was in handen van Bert van Leeuwen.  
De provincie Utrecht werd vertegenwoordigd door 'De Uitblinkers' uit Baarn. Zij waren in juli genomineerd voor een optreden in AFAS LIVE na de voorronde 'Talenten on Stage' in TivoliVredenburg in Utrecht.
Muziektherapeut Kees van der Kaay en verpleegkundige Bertwin Bijleveld vormen samen met 2 bewoners van specialistisch verpleeghuis 'De Blinkert' de band 'De Uitblinkers'. Zij speelden de bijzondere combinatie van een nummer van de Rolling Stones (I can't get no satisfaction) met een nummer van de Beatles (I saw her standing there).
Iedere dinsdag maken Kees en Bertwin muziek samen met deze bewoners. Kees: 'ik stimuleer mensen die talent hebben maar wat een beetje ver weg is en dat weer een beetje omhoog halen met elkaar door enthousiasme en muziek maken'.
Het was een lange dag van generale repetitie, wachten en sound-checken maar het was een bijzondere dag / avond in aanwezigheid van veel fans vanuit 'De Blinkert', zowel bewoners als personeel.   

Bezetting van de band:
Bob (zang en gitaar)
Jan (drum)
Kees (zang en gitaar)
Bertwin (gitaar)


Gastmuzikanten:
Joshua (bas)
Michael (keyboard)


Begeleiding:
Herremijn