Ondernemersladder Scoort alweer.

31-10-2018, 12:17 | Lezersnieuws | Helma

Ondernemers ontvangen certificaat

Ondernemersladder Scoort alweer.

De Ondernemersopleiding van Ondernemersladder Soest blijkt succesvol. Voor de tweede keer worden op 2 november certificaten uitgedeeld aan cursisten die er klaar voor zijn om verantwoord te gaan ondernemen. Zij hebben tijdens de opleiding hun business doordacht, uitgewerkt en staan te trappelen om aan de slag te gaan.

 

Ondernemersladder Soest is een initiatief van lokale ondernemers dat startende en bestaande ZZP-ers/MKB-ondernemers uit Soest, Baarn en Bunschoten ondersteunt in hun ondernemerschap. 

Via de Ondernemersladder worden lokale ZZP-ers en klein MKB-ers geholpen met het opstarten, doorstarten en doorontwikkelen van hun onderneming en hun ondernemersvaardigheden.

 

Samen sterk

Deelnemers wisselen kennis en ervaringen uit, versterken hun netwerk en krijgen ondersteuning als ze het even zwaar hebben. Op deze manier helpen ze elkaar verder. Tegelijkertijd worden ze gecoacht door ervaren, lokale ondernemers. Deze experts staan cursisten op allerlei gebieden bij.

“We zijn betrokken bij onze omgeving en willen de kennis die wij als ondernemer hebben delen, zodat we kunnen leren en we gezamenlijk onze eigen professionaliteit en ondernemerschap kunnen versterken.” Aldus Annemiek Ramaekers.

 

Het tweede opleidingsprogramma is begin juni begonnen. De cursisten doorliepen in ruim 5 maanden tijd 22 trainingsmodules van drie uur.