Met Fitstap weer fit en vitaal

13-09-2018, 11:02 | Lezersnieuws | Erik

Nieuw beweegprogramma in Baarn

 

FitStap is een nieuw, uniek beweegprogramma opgezet door de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN). Het doel van FitStap is dat deelnemers zich in twaalf weken (weer) fit en vitaal voelen. Daarbij is niet alleen voldoende beweging belangrijk. Juist de combinatie van een gezonde geest in een vitaal lichaam staat centraal. Op 13 OktoberstartFitStap in Baarn.  Gecertificeerde wandelcoach Erik Ernest helpt de deelnemers om zich voor nog geen € 12 per week vitaler, fitter en gezonder te voelen. Of je nu al een basisconditie hebt of niet. Of je gezond bent of rekening moet houden met een beperking. FitStap is leuk én haalbaar!

 

Zelf je training plannen

De deelnemers trainen gedurende het programma één keer per week in een groep, onder begeleiding van FitStap coach Erik Ernest. Tijdens de trainingen is er – naast beweging – ook aandacht voor voedingskennis, motivatie/coaching en cognitieve fitness. Daarnaast trainen de deelnemers twee keer in de week zelfstandig. Deze momenten kunnen zij zelf inplannen. Ook gaan de deelnemers aan de hand van opdrachten en tips actief in de weer met het aanpassen van hun leefstijl. 

 

Gratis app

Via een gratis app worden de deelnemers gemotiveerd en hebben ze contact met elkaar en met de coach. Naast fysieke bijeenkomsten vindt er dus ook online, interactieve ondersteuning plaats.Het verkrijgen van inzicht, vergroten van het zelfvertrouwen, laagdrempeligheid, haalbaarheid en plezier staan bij FitStap voorop. 

 

FitStap coach

FitStap coach Erik Ernest. Erik is een ervaren wandel en looptrainer en begeleid ook mensen individueel naar hun doel. 

 

Aanmelden

Het 12 weken durende programma FitStap kost € 139,-. Voor de cursussen die starten in oktober geldt een korting van 50%. Aanmelden kan via www.fitstap.nl. Op deze website vind je ook meer informatie over FitStap.

 

 

 

 

 

Noot voor de redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Erik Ernest

U kunt bellen naar 06-13998117of mailen naar info@move2befit.nl

 

FitStap Baarn Groeneveld

Erik Ernest

Veenslagen 5 3825 RT

www.move2befit.nl

www.fitstap.nl