• uitnodiging deelname

    n.v.t.

Lab. Stores introduceert Lab. Junior

05-11-2018, 16:15 | Lezersnieuws | Elsbeth

"Kinderen hebben de toekomst" moet de eigenaresse van Lab. Stores gedacht hebben. Daarom geeft Lab. vanaf 1 december a.s. ondernemende jeugd van 12-18 jaar de kans om hun product of ontwerp te presenteren in e´e´n van haar twee winkels.

Lab. heeft in korte tijd -twee jaar- een aardige klantenkring opgebouwd in de regio Gooi en Eemland. De bekende en vertrouwde shop- in-shop formule met wekelijks nieuw aanbod, blijkt aan te slaan. Lab. Baarn en Lab. Hilversum blinken uit in een unieke collectie lifestyle, fashion en handmade producten. Door in te spelen op de jeugd haalt Lab. een uniek concept binnen.

Dus ben jij tussen de 12 en 18 jaar en heb jij een bijzonder eigen product of ontwerp? Geef je dan op voor Lab. Junior en maak kennis met het ondernemerschap. Van jouw verkoopopbrengst wordt 5 % ingehouden en daarna verdubbeld door Lab. en gedoneerd aan Stichting Save the Children.

De officie¨le lancering van Lab. Junior vindt plaats op zaterdag, 1 december a.s. om 14.00 uur in de Kerkstraat 63-40 (Gooische Brink) in Hilversum.

Aanmelding via: ?www.lab-stores.nl