Janneke uit Baarn heeft het beste cv van de maand april

02-05-2018, 16:23 | Lezersnieuws | Janneke

Een compact cv met alle informatie

“Een inzichtelijk en mooi compact cv met alle relevante informatie. Een prima cv met een goede foto. Janneke heeft zich ingeleefd in de lezer.” De jury kwam bijna woorden tekort om het winnende cv van Janneke Badon Ghijben te beschrijven. De werkzoekende Janneke deed mee met de landelijke cv van de maand verkiezing en won.

SollicitatieLAB organiseert elke maand de ‘cv van de maand-verkiezing’. Op zoek naar feedback en een podium kunnen werkzoekenden hun cv insturen, waarna het cv kans maakt om genomineerd te worden en uiteindelijk zelfs het beste cv van de maand te worden. Dit laatste is Janneke dus gelukt. “Dat is wel iets om trots op te zijn: veel waardering en een paar kritische noten waar ik zeker naar ga kijken” was de reactie van Janneke.

Nu nog die baan vinden.

Het cv van de maand wordt gekozen door een panel van ervaren recruiters . Deze maand recruiters van o.a. Het Reinier de Graaf Ziekenhuis, Aviko, Peak-IT, Independent Recruiters, GRC en Basic-fit.

Janneke: “Ik had via De Broekriem een leuke sollicitatietraining van SollicitatieLAB gevolgd en hoorde dat ze ook elke maand de cv van de maand verkiezing organiseerden. Ik dacht, ik doe gewoon een keer mee. Erg leuk al die tips en die aandacht. Geeft echt een boost aan mijn sollicitatie-activiteiten. Dus die baan gaat ook vast lukken.”

Janneke zoekt een functie als ambtelijk secretaris/ bestuurssecretaresse, “Het liefst bij een non-profit organisatie: hogeschool, universiteit, koepel- of brancheorganisatie of een NGO. Ik hou van organisaties die maatschappelijk relevant en internationaal opereren. Met het aanpakken van bestuurlijke- en beleids-ondersteunende taken heb ik veel ervaring. Bij voorkeur in de in de regio Amsterdam/Utrecht/Hilversum/ Amersfoort, 32 uur p/w.

Zelf meedoen?

Meedoen aan het cv van de maand is gratis. Door je cv op te sturen naar info@sollicitatielab.nl maak je kans om genomineerd te worden.