Introductie 't Clubhuys Baarn, de plek voor ondernemers.

28-05-2019, 09:11 | Lezersnieuws | Billy

In het najaar van 2019 opent ’t Clubhuys, de plek voor ondernemers uit Baarn en omstreken, een innoverend kantoorconcept . Op nummer 124 in de Laanstraat, aan het begin van de  bruisende winkelstraat van Baarn, wil ’t Clubhuys een co-working plek creëren  voor kleine tot middelgrote ondernemers, ZZP ‘ers en start-ups. ’t Clubhuys Baarn verhuurt flexibele werkplekken, en springt daarmee in op de behoeftes van de Baarnse ondernemers.

Eigenaar Jan van der Lans : “Als ondernemer in Baarn ben ik in contact gekomen met gedreven en ambitieuze lokale ondernemers, die op zoek zijn naar een zelfstandige werkplek met een grote mate van flexibiliteit tegen een betaalbare prijs. Zodoende was het idee al snel geboren om op deze ‘winkellocatie’ een nieuw kantoorconcept te ontwikkelen.  De locatie zal een grote renovatie ondergaan en geschikt worden gemaakt voor de nieuwe generatie ondernemers, gebaseerd op duurzaamheid, flexibiliteit en efficiëntie”. 

’t Clubhuys Baarn wil meer dan een kantoorruimte zijn, het wil een gemeenschap vormen. Ondernemers zoeken elkaar vaak op en raken  geïnspireerd  door collega ondernemers. Het is de bedoeling om in samenspraak met de leden netwerk bijeenkomsten te organiseren en elkaar bij te staan waar mogelijk. Daarnaast wordt met name contact en samenwerking gezocht met de lokale ondernemers in de Laanstraat.  ’t Clubhuys Baarn biedt verschillende lidmaatschap mogelijkheden. ‘Dedicated’ werkplekken, Flex work seats,  vergaderruimtes en grotere privé kantoorruimtes behoren tot de mogelijkheden. Alles volledig ingericht inclusief bureaus en stoelen, voorzien van alle hedendaagse technische voorzieningen o.a. supersnel internet en een all-in abonnement zonder verborgen kosten. Alle faciliteiten van een vast kantoor; je betaalt alleen voor de bureaus die je gebruikt.  

Door het weloverwogen ontwerp en de creativiteit van New Kantoor uit Hilversum wordt ’t Clubhuys Baarn een groene duurzame werkplek. Een plek waar inspireren, productiviteit en contact centraal staan. Met gemeenschappelijke ruimtes, vergaderruimtes, lounge met koffie & thee voorzieningen, maar ook stilteruimtes waar je je in alle rust kunt terugtrekken en een privé-telefoongesprek kunt voeren.

Meer informatie en een impressie van de inrichting is te vinden op www.clubhuysbaarn.nl.

Via de website kun je je ook voorlopig inschrijven en je interesse bekendmaken.