Eemloge nummer 36 uit Baarn pakt uit!

12-06-2019, 19:30 | Lezersnieuws | Rolf

Het filosofisch Cafe in de Eemloge Nr. 36 te Baarn op dinsdag 14 mei. Was een groot succes, aanwezig ca 50 gasten en Odd Fellowleden. Odd Fellow Wim Loumans opende om 20:00 de lezing en leidde onze gastspreker van de avond Jan Key in. Jan hield een zeer intressant verhaal waarbij de aanwezigen aan zijn lippen hingen. Na de pauze werd zijn betoog voortgezet en daarna was er volop gelegenheid tot vragen stellen. Rond 22:00 uur bedankte Wim de spreker en de aanwezigen .

 

Odd Fellows bieden een sponsorbedrag bij de Zusters van de Stads Gods op woensdag 22 mei. Samen met Jan Kees en Martin de Vreede togen wij naar het prachtige geleden klooster Huize Casella gelegen aan de Soestdijkersstraatweg te Hilversum .Door Zuster Maria werden we hartelijk ontvangen. Wij kregen eerst een rondleiding door Huize Casella waar de zusters van de Stads Gods aan jongeren tot de leeftijd van 35 jaar de mogelijkheden bieden om tot rust en bezinning te komen in deze jachtige tijd. Dat kan voor enkele uren tot intern voor enkele dagen. Zuster Maria was zeer verguld met de sponsorbijdrage van de Odd Fellows van de Eemloge nr. 36 te Baarn voor het vervaardigen van grote borden waar teksten opkomen te staan voor de beoogde doelgroep. Rond 15:15 namen wij hartelijk afscheid van zuster Maria.

Heeft u interesse stuur een mail naar: 36eem@oddfellows.nl of bezoek eens een van onze loge avonden op de donderdagavond voor een kennismaking