• Rode Kruis Collectebus

    eigen foto

Collectecoördinator Rode Kruis-collecte gezocht

28-02-2019, 12:22 | Lezersnieuws | Willy

Help jij Rode Kruis Baarn-Soest met de collecte?

In Rode Kruis afdeling Baarn-Soest zijn zo’n 45 vrijwilligers actief met verschillende activiteiten, zoals evenementenhulpverlening en telefooncirkel. Om onze activiteiten te kunnen blijven doen is er natuurlijk geld nodig. De jaarlijkse collecte is daarom een belangrijke fondsenwervende activiteit. Voor de organisatie en coördinatie van de collecte in de derde week van juni zoeken we een

Collectecoördinator

Wat ga je doen
Je zorgt voor voldoende collectanten en wijkcoördinatoren. Je bent eerste aanspreekpunt voor deze coördinatoren en zorgt dat ze de benodigde collectematerialen hebben. Je zorgt voor promotionele activiteiten. Je zorgt voor een goede wijkindeling voor de collecte, beheert alle administratieve gegevens en houdt toezicht op de uitvoering van de collecte. Je bent verantwoordelijk voor de afdracht van de collectegelden.

Wij zoeken iemand die
Je bent een organisatietalent en hebt plezier in het aansturen en begeleiden van vrijwilligers. Je werkt graag in een team en hebt goede communicatieve vaardigheden. Je werkt nauwkeurig en je kunt goed overweg met MS-office pakketten. Je hebt zelf een computer met toegang tot internet. Je bent ca. 2-4 uur per week beschikbaar vanaf januari/februari t/m juni, plus een extra tijdsinvestering in de aanloopweken naar de collecte. Je woont in Baarn-Soest of directe omgeving

Wij bieden
Boeiend, afwisselend en belangrijk werk met een gezellige groep mensen. Je kunt je talent op een zinvolle manier inzetten, je kennis en ervaring verruimen en je netwerk vergroten. Reis- en onkosten worden vergoed. Je kunt zelf je tijden indelen.

Interesse?
Heb je belangstelling voor deze functie? Stuur dan een korte motivatie + CV naar Marga Hulstede-Middendorp, penningmeester, via rodekruis.baarnsoest@gmail.com. Wil je meer informatie? Ook dan kun je terecht op het bovenstaande e-mailadres.

Kijk voor meer informatie over het werk van het Rode Kruis op www.rodekruis.nl  en www.rodekruis.tv  of volg ons op Facebook (Facebook.com/rodekruis) en Twitter (Twitter.com/rodekruis)