• Beeldmerk MZDD 2019 door Charlot Scholten - Er zit een paard in de stal ... -

    RC Soestdijk

Charlot Scholten (Atelier Kijkoor) maakt beeldmerk voor MZDD 2019

05-05-2019, 17:45 | Lezersnieuws | Marieke

Tijdens het Midzomer Dorpsdiner op 22 juni 2019 op de Brink in Baarn, georganiseerd door Rotaryclub Soestdijk, zullen opnieuw 5 werken van kunstenaars van Atelier Kijkoor (Sherpa) worden geveild. Speciaal voor deze editie maakte Charlot Scholten ’Er zit een paard in de stal…’ (olieverf, 80×100 cm).

Vorig jaar zijn voor de eerste keer schilderijen van de cliënten van Kunstcentrum Kijkoor geveild en diende één van de schilderijen als beeldmerk voor het MZDD. Er was daar veel enthousiasme voor.


Ook dit jaar stelt Kijkoor weer diverse schilderijen beschikbaar, maar er zat niet meteen een toepasselijk werk tussen. Charlot Scholten, cliënt bij Kijkoor en talentvol schilder, was bereid om speciaal voor het MZDD een schilderij te maken. Inmiddels hebben we het resultaat mogen bewonderen en het is werkelijk fantastisch. Charlot  heeft alle elementen van het MZDD 2019 weten te verwerken: het diner met het thema Holland, het paard dat verwijst naar de Prinses Maxima manege (het goede doel voor dit jaar) en de rookworst verwijzend naar hoofdsponsor Hema. Wie verder kijkt, vindt steeds meer uitgedachte details.

Hiermee heeft het MZDD 2019 opnieuw een sterk beeldmerk. En ook dit schilderij zal geveild worden tijdens het diner. De opbrengst hiervan komt zowel ten goede aan Kijkoor als aan de Prinses Maxima Manege.
Neem deel aan het diner om kans te maken om dit schilderij in handen te krijgen. Kaarten kunnen besteld worden via deze website.