• overzicht tafeltennis in De geeren

    Sieb Mines

Bijzonder evenement INSIDE82 <> ELAN.

26-05-2019, 11:10 | Lezersnieuws | Henk

Voor de eerste keer hebben BC Inside ’82 en BTTV ELAN vrijdag 17 mei een gezamenlijk toernooi gehouden voor de leden in De Geeren. Eerder heeft BC Inside ’82 al een toernooi gehad met TV De Geeren en ook worden er regelmatig racketlon toernooien georganiseerd, maar nu dus alleen tafeltennis en badminton. De bedoeling was, om de leden te laten proeven van elkanders spel. Dit leverde een boeiende en vrolijke avond op.

Zo’n 45 leden totaal namen deel aan dit toernooi, waarbij koppels werden gevormd door het trekken van speelkaarten. De koppels bestonden uit een badmintonner en tafeltennisser die 2 badminton- en 2 tafeltenniswedstrijden speelden.

Er waren spelers die ‘ervaring’ hadden met zowel badminton als tafeltennis en dat was uiteindelijk ook in de scores te merken.

De uitslag was a.v.:

1. Eddie Uittenbogaard 177 punten, 2. Eric Mathura 160 punten, 3. Marjoke van Doeland 159 punten, 4. Mark Bodewes 157 punten, 5. Anna van der Laan 154 punten, 5. Ton Mulder 154 punten

Echter de prijzen werden verdeeld d.m.v. het trekken van lottoballetjes. De gelukkigen waren:

Bandi Sebok, Joke Barmentloo, Jan Smit, Frits Prins, Christo Stolze, Harry Eichholtz, Fred van Zwieten, Mahnaz Roohi en Kyra Hatzmann.

De reacties op deze avond waren alleen maar positief. Iedereen heeft erg veel plezier beleefd aan dit initiatief.

Na afloop was het nog lang gezellig waar nog van een hapje en drankjes werd genoten. Dank aan de organisatoren van beide clubs. We zullen zeker contact houden voor toekomstige leuke gezamenlijke activiteiten.