Baarnse door SollicitatieLAB genomineerd voor ‘de cv van de maand april verkiezing’

24-04-2018, 17:25 | Lezersnieuws | Janneke

De Baarnse Janneke Badon Ghijben is één van de vijf genomineerden voor ‘het cv van de maand’.

Helpt een goed cv bij het vinden van werk?

Gelukkig trekt de economie aan en daalt het aantal werklozen. Een mooi moment om op zoek te gaan naar die nieuwe leuke baan.

Om werkzoekenden te ondersteunen in hun zoektocht, organiseert SollicitatieLAB elke maand de cv van de maand verkiezing. Inmiddels voor het 6e jaar en niet zonder resultaat, want 75% van de genomineerden vanuit het afgelopen jaar heeft inmiddels een baan.

Deze week zijn de nominaties voor het cv van de maand april bekend geworden. Stuk voor stuk opvallende cv’s.

Uit de vele inzendingen werden de volgende 5 cv’s genomineerd. Het cv van:

Anne Zwart uit Spijkenisse
Jack Jansen uit Nijmegen
Janneke Badon Ghijben uit Baarn
Manon van Tunen uit Heemskerk
Zarina Ardjoen uit Breda

De genomineerde cv’s zijn te bewonderen op de website van www.sollicitatieLAB.nl en daar kan ook gestemd worden op de cv’s voor de publieksprijs. Het cv van de maand wordt gekozen door een recruiterspanel met daarin de beste recruiters van Nederland. Deze maand o.a. Reinier de Graaf Ziekenhuis, QRC, Basic-Fit, Independent Recruiters, Aviko, PEAK-It en de provincie Noord-Holland. De panelleden voorzien de cv’s ook van commentaar en tips, deze zijn ook te vinden op de website van SollicitatieLAB.

30 april wordt bekend gemaakt welk cv, het cv van de maand wordt en welke cv de publieksprijs heeft gewonnen. Beide cv’s mogen aan het eind van het jaar meedoen aan de cv van het jaar 2018 verkiezing.

Je kan zelf natuurlijk ook meedoen aan deze verkiezing, door je cv in te sturen naar info@SollicitatieLAB.nl. Deelname is gratis en heeft veel werkzoekenden al geholpen bij het vinden van die ene leuke baan.

Ter informatie: Janneke is momenteel op zoek naar een functie in de regio als secretaris of bestuurssecretaresse, bij een (internationale) non-profitorganisatie (hogeschool, universiteit, branche-/koepelorganisatie of NGO) voor 32 uur p/w.