• Target Sprint tijdens Landjuweel 2017 Soest

    Schietvereniging Baarn & Omstreken

Target Sprint 2018 - Hardlopen en schieten

19-05-2018, 16:43 | Lezersnieuws | Rene De Kruif

Datum:

zaterdag 9 juni 2018, 12:00 tot 17:00

Locatie:

Hilversumsestraatweg 1
Buitenbaan Schietvereniging Baarn & Omstreken
Baarn

Schietvereniging Baarn & Omstreken Target Sprint 2018 - Hardlopen en schieten in e?e?n sport

Op zaterdag 9 juni 2018 a.s. vanaf 12.00 uur organiseert Schietvereniging Baarn & Omstreken een open wedstrijd Target Sprint op onze buitenschietbaan aan de Hilversumsestraatweg te Baarn.

Target Sprint is een combinatiesport van hardlopen en schieten met een luchtgeweer. Target Sprint is een snellere en kortere variant van biatlon. De twee disciplines (het hardlopen en schieten) vereisen veel tegenstrijdige vaardigheden. De kunst is om het uithoudingsvermogen en de energie die nodig is voor het hardlopen te combineren met de concentratie en rust die nodig is om een voltreffer te produceren bij het schieten. Je loopt 3x 400 meter en je schiet 2x op 5 biatlondoelen.

Ge?nteresseerden die nog nooit aan een Target Sprint wedstrijd hebben meegedaan kunnen ook meedoen. Je hoeft geen lid te zijn van een schiet- of atletiekvereniging om toch mee te kunnen doen. Wanneer je niet in bezit bent van een luchtgeweer, stelt Schietvereniging Baarn & Omstreken gratis een leenwapen beschikbaar. Het is tevens mogelijk om voor de wedstrijd met het luchtgeweer te oefenen. Heb jij voldoende uithoudingsvermogen en energie in combinatie met de rust om een voltreffer te schieten? Meld je dan aan voor de Target Sprint 2018. De kosten zijn slechts EUR 10,- per persoon. Een kans die je niet kunt laten liggen.

Voor meer informatie en aanmelden: www.schietverenigingbaarn.nl.