• Deel van het team (totaal 12 meiden sterk)

    Charles vd Horst

Montini meiden naar NK Cruijff Courts

12-06-2018, 15:53 | Lezersnieuws | Melchior Mekel

Datum:

zaterdag 16 juni 2018, 09:30 tot 18:30

Locatie:

Alle wijken van Baarn
Baarn

Aanstaande zaterdag 16 juni spelen de meiden van het Sterrenteam van de Montinischool de finale van het NK Cruyff Courts 6 vs 6 in Den Helder.

Hoewel zij als 2e eindigden tijdens het Baarnse schoolvoetbal toernooi mochten zij door naar de kwartfinale in de Bilt omdat de nummer 1 van Baarn die dag niet konden spelen. Na een spannende middag waren de Montini meiden niet de beste maar wel de sportiefste en daarmee wonnen ze de Respect Award en een plek in de halve finale.

Ook tijdens de halve finale in Almere hebben de meiden zich van hun beste kant laten zien en eindigden zij ongeslagen als 2e. Opnieuw was de Respect Award voor de Montini meiden en daarmee was een plek in de finale een feit. Daar gaan ze strijd aan met 9 andere meidenteams uit het hele land, voor de winnaar van de finale en voor de winnaar van de Respect Award liggen kaarten klaar voor de wedstrijd om de Johan Cruyff schaal in de Johan Cruyff Arena.

Zaterdag worden de meiden en hun supporters door een touringcar van de Cruyff Foundation in alle vroegte bij de Montinischool opgehaald en gaan ze voor een leuke sportieve dag met hopelijk een goed resultaat!