BNNVARA vandaag in Baarn voor Serious Request

BAARN - BNNVARA is vandaag de hele dag in Baarn om opnames te maken voor Serious Request. Aanleiding is de biljartmarathon van Baarnaar Erik van de Weerd die vanmiddag om 15.00 uur begint. Van de Weerd speelt dan zijn eerste partij tegen burgemeester Mark Röell. Presentator Lex Uiting is vandaag aanwezig in de buurt van café De Verfrissing in de Oosterstraat. "Vandaag, als ik met mijn biljartmarathon begin, komt BNNVARA 's ochtends opnames maken in Baarn. Daarna komen ze naar mijn huis en lopen we samen naar De Verfrissing. Daar maken ze 's middags opnames en 's avonds vanaf half acht wordt er live uitgezonden. Op dat moment speel ik toevallig tegen mijn oudste dochter."

Vanaf dinsdag 19 december 15.00 uur tot en met zaterdag 23 december 22.00 uur zal Van de Weerd 43 partijen van maximaal een uur spelen. De openingspartij is tegen burgemeester Mark Röell. Woensdagmiddag 20 december om 16.10 uur speelt hij tegen de uit Baarn afkomstige driebandtopper Raimond Burgman.

Wie Erik wil steunen, kan kijken op de website kominactie.3fm.nl/actie/biljartmarathon. Van 18 tot en met 24 december staat het Glazen Huis in Apeldoorn. Ook zorginstellingen Amerpoort en Sherpa voeren actie voor Serious Request. 

Onderstaande links leiden naar andere Baarnse initiatieven.

https://kominactie.3fm.nl/actie/lootjes-verkopen

https://kominactie.3fm.nl/actie/vroege-vogel